Наполи победи с 4:2 Удинезе

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Наполи се поизпоти сериозно с тима на Удинезе в среща от 28-ия кръг на Серия “А”. Партенопеите победиха своя опонент с 4:2, но успехът не дойде никак лесно. Футболистите на Карло Анчелоти пропиляха аванс от два гола през първото полувреме, но показаха коренно различна игра през втората част и логично спечелиха трите точки. Срещата бе белязана и от доста неприятен инцидент със стража Давид Оспина, който бе изведен от стадион “Сан Паоло” с линейка, след като получи сериозен удар в главата от Иняцио Пусето. Медицинските прегледи на вратаря са обнадеждаващи, но Оспина ще остане под лекарско наблюдение.

В седмата минута се стигна до много неприятна ситуация със стража на домакините Давид Оспина. Колумбиецът излезе, за да пресече подаване към Иняцио Пусето, който удари вратаря в главата с крака си. Въпреки това Оспина бе превързан и остана под рамката за Наполи.

В 17-ата минута Наполи можеше да поведе в резултата след силен удар на Калиду Кулибали, който бе отразен от Хуан Мусо. Силното начало за футболистите на Карло Анчелоти доведе до гол във вратата на Удинезе в 17-ата минута. Негов реализатор бе Амин Юнес с хубав удар в далечния десен ъгъл след подаване на Дрис Мертенс.

В 26-ата минута партенопеите удвоиха преднината си с голяма доза късмет. Хосе Кайехон проби по левия фланг и центрира остро в наказателното поле, където Дрис Мертенс засече. Топката се отби в земята и описа парабола, която прехвърли стража Хуан Мусо. В 30-ата минута Удинезе върна един гол чрез Кевин Лазаня, който получи добро извеждащо подаване от Секо Фофана и с техничен удар по земя насочи топката в обратния ъгъл на Оспина. Шест минути по-късно асистентът за гола на Удинезе се превърна в голмайстор.

Секо Фофана успя да изравни резултата с хубав удар отново по земя, който Опсина не успя да парира.

В 42-ата минута Давид Оспина се свлече на земята заради удара, който получи в главата по-рано в мача. Вратарят трябваше да бъде изведен от стадион “Сан Паоло” с линейка под аплодисментите на тифозите.

В 53-ата минута Алан Маркес стреля високо над напречната греда от добра позиция. Така се стигна до 57-ата минута, в която Наполи отново излезе напред в резултата с гол на Аркадиуш Милик. Полската голова машина на “адзурите” насочи с глава неспасяем удар след центриране на Хосе Кайехон от ъглов удар.

В 69-ата минута Дрис Мертенс отбеляза своя втори гол в срещата. Белгийският национал получи добро подаване от Алън, финтира защитник още с поемането на топката и с удар в далечния ъгъл не остави шансове на Мусо. Само няколко минути по-късно Пусето не успя да върне “малките зебри” в мача с удар в аут от чиста позиция. В първата минута на добавеното време гол на Пьотр Желински бе отменен заради положение на засада.

Всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус , където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.