Наполи победи с 3:1 Аталанта

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Наполи победи с 3:1 на своя стадион “Сан Паоло” Аталанта в мач от втория кръг на Серия “А”. По този начин футболистите на Маурицио Сари взеха втора победа и продължават без загубена точка от началото на новия италиански шампионат.

На другия полюс е тимът на Джан Пиеро Гасперини, който претърпя второ поредно поражение, след като отстъпи с 0:1 у дома пред Рома на старта.

Любопитно за отбелязване е, че през миналия сезон Аталанта беше единственият отбор, който успя да победи Наполи и като домакин, и като гост.

Наполи изигра слабо първо полувреме и губеше с 0:1 на почивката. Браян Кристанте реализира попадение за Аталанта в 15-ата минута. С два бързи гола в първата половина на втората част обаче Наполи обърна резултата в своя полза. Първо Пьотр Желински вкара много красив гол за 1:1 в 56-ата минута, а 5 минути по-късно Дрис Мертенс бе точен за 2:1. Третият гол за Наполи бе дело на резервата Марко Рог в 87-ата минута.
В 15-ата минута Браян Кристанте изпрати топката с глава във вратата на Хосе Рейна след центриране от ъглов удар.

Домакините изпитваха трудности в опитите си да пробият защитата на Аталанта, а гостите не мислеха само за отбрана и в 34-ата минута Рейна трябваше да се намесва след мощен далечен шут на Йосип Иличич.

Играчите на Маурицио Сари продължаваха да се мъчат срещу защитата на тима от Бергамо, но гениално изпълнение на Пьотр Желински направи резултата 1:1 в 56-ата минута. След изпълнение на корнер и избита с глава топка от бранител на Аталанта Желински овладя топката пред наказателното поле и с изключителен изстрел от въздуха не остави шансове на стража Етрит Бериша.
В 61-ата минута обратът стана факт. Домакините направиха чудесна комбинация, при която Лоренцо Инсиние получи топката в наказателното поле на гостите и асистира на Дрис Мертенс, който с удар отблизо изведе неаполитанците напред в резултата.

В 65-ата минута резервата Ясмин Куртич не се възползва от хубавия пас на Алехандро Гомес и отблизо стреля в аут, пропилявайки златен шанс за 2:2.
Мертенс можеше да сложи точка на спора в 81-ата минута, когато се измъкна от защитата на Аталанта, но свирепият му изстрел не намери очертанията на вратата.

Три минути преди края резервата Марко Рог оформи крайния резултат. Хърватинът завърши с хубав удар отлична контраатака на Наполи, с която домакините сложиха край на интригата в срещата.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.