Наполи и Аталанта завършиха при резултат 2:2

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Наполи не успя да победи Аталанта и да се изравни по точки с тима от Бергамо на третото място в Серия „А“. Никола Максимович и Аркадиуш Милик на два пъти даваха преднина на домакините, но с попадения на Ремо Фрoйлер и Йосип Иличич Аталанта стигна до точката – 2:2.

Мачът ще се запомни обаче със скандалите около решенията на рефера Пиеро Джакомели. Най-голямо бе недоволството на Наполи след втория изравнителен гол на Иличич в 86-ата минута. Секунди по-рано домакините искаха да бъде отсъдена дузпа в тяхна полза, но арбитърът не пожела

да прегледа ситуацията. Карло Анчелоти реагира бурно и бе изгонен, а неаполитанци дълго отказваха да приемат решението на Джакомели.

Домакините продълажаваха да страдат от кадрови проблеми, особено в защита, където отново липсваха Костас Манолас, Елсейд Хисай и Фаузи Гулам. Марио Руи не е напълно възстановен и на левия фланг на отбраната бе преместен Себастиано Луперто. Максимович обаче се завърна навреме и си партнираше с Калиду Кулибали. В предни позиции стартираха Ървинг Лозано и Аркадиуш Милик, а Хосе Кайехон и Лоренцо Инсиние действаха по двете крила. На пейката остана Дрис Мертенс. Наставникът на гостите Джан Пиеро Гасперини все още не можеше да разчита на Дуван Сапата, а Луис Муриел отново не получи възможност да започне от първата минута. Атаката водеха Йосип Иличич и Марио Пашалич, подкрепяни от опитния Алехандро Гомес. В защитата се завърна Хосе Луис Паломино, а тимът от Бергамо се надяваше да докаже защо само Манчестър Сити от началото на годината има повече победи на чужд терен от отборите в първенствата от Топ 5.

Първите 45 минути бяха наситени със събития.

Наполи игра много силно и създаде редица положения пред вратата Пиерлуиджи Голини. В 16-ата минута Никола Максимович откри резултата с глава след хубаво центриране от десния фланг на Кайехон. Сърбинът отпразнува попадението си, като показа фланелка с името на съотборника си Кевин Малкюи, който получи тежка контузия наскоро.

Малко преди гола халфът на Наполи Алан напусна с травма, а вместо него се появи Пьотър Жиелински. При 1:0 домакините създадоха 4 чисти положения, от които не се възползваха. Най-фрапантен беше двойният пропуск на Милик от няколко метра. Полякът пътво уцели гредата с глава, а после подари топката на падналия Голини.

Аталанта атакуваше по-рядко, но груба грешка на вратаря Алекс Мерет позволи на Ремо Фройлер да изравни в 41-ата минута. Шввейцарският национал нахлу отдясно в наказателното поле и отправи неособено силен удар, но топката мина между краката на Мерет за 1:1.

В началото на втората част неаполитанци сбъркаха много подавания и това създаде до няколко напрегнати ситуации пред вратата им.

След влизането на Мертенс на мястото на Лозано домакините отново взеха инициативата и Фабиан Руис не вкара от удобна позиция.

Милик стреля майсторски от фаул, но топката се отби от гредата. В 71-ата минута Руис изведе зад защитата Милик, който заобиколи Голини и търкулна топката в мрежата. Наполи контролираше ситуацията на терена, но Аталанта нямаше намерение да се предава.

Най-спорният момент дойде в 85-ата минута. Първо Фернандо Йоренте и Симон Кяер се сблъскаха в наказателното поле на гостите и испанецът поиска дузпа. Реферът Джакомели подмина ситуацията, а в ответната атака Иличич изскочи сам срещу Мерет и отбеляза за 2:2. Всички футболисти на Наполи се скупчиха около рефера с искане да отмени гола.

Намесата на ВАР бе за евентуална засада, каквато нямаше. Домакините обаче настояваха за дузпа в предходния епизод, а съдията изобщо не прегледа тази ситуация.

Напрежението ескалира и Джакомели показа червени картони на Анчелоти и почти целия щаб на Наполи. Играта не бе подновена близо десетина минути, а когато това все пак стана, Иличич дори можеше да направи пълен обрат в полза на Аталанта.

Всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус , където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.