Наполи започна новия сезон в Серия „А“ с убедителен успех с 3:1 като гост на Верона

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Наполи започна новия сезон в Серия „А“ с убедителен успех с 3:1 като гост на Верона. Неаполитанците демонстрираха познатия атакуващ стил и спокойно можеха да спечелят и по-убедително. Автогол на Самуел Супрайен в 32-ата, Аркадиуш Милик в 39-ата и Фаузи Гулам в 62-ата бяха точни за гостите. Почетното попадение за домакините пък бе дело на ветерана Джампаоло Пацини от дузпа в 83-ата минута.

Гостите завършиха мача в намален състав, след като Елсейд Хисай бе изгонен при нарушението за дузпата.

Иначе мачът стартира с по-добра игра на Наполи и още в 3-ата минута удар на Лоренцо Инсиние бе спасен от вратаря. Именно Инсиние бе най-активен в предни позиции за гостите и имаше още три възможности за гол. Първо в 18-ата минута стреля над вратата, след това минута по-късно шутът му бе спасен, а в 29-ата минута получи чудесно центриране и стреля от воле, но покрай вратата.

Хосе Кайехон също пропусна добра възможност за Наполи в 27-ата минута, когато бе изведен в пеналта, но стреля твърде слабо, за да затрудни вратаря.

По-добрата игра на гостите в крайна сметка доведе до гол, но той падна по доста куриозен начин. В 32-ата минута след центриране от корнер вратарят Николас се размина с топката и от крака на Супрайен тя се озова във вратата за 0:1.

В 40-ата минута неаполитанците успяха и да удвоят преднината си. Те организираха страхотна контраатака, Инсиние подаде за Милик, който с прецизен удар от движение бе точен за 0:2.

И през втората част Наполи продължи да диктува темпото и в 62-ата минута резултатът стана класически. Удар на Дрис Мертенс отблизо бе отразен от вратаря, но при добавката Гулам вкара отблизо за 0:3.

Последваха нови пропуски на Мертенс и Инсиние, за да дойде 83-ата минута, когато от нищото Верона успя да върне един гол. Хисай изблъска в гръб откъсващия се Даниел Беса, а съдията даде дузпа и показа червен картон на защитника. Пацини пък не сгреши от бялата точка за 1:3.

Това даде импулс в играта на домакините, който бяха близо до втори гол само минута по-късно, когато отново Пацини бе изпуснат от защитата и само добрата намеса на Хосе Рейна запази резултата непроменен. При последвалия корнер и Мартин Касерес стреля опасно с глава до гредата.

Силите на играчите на Верона обаче не стигнаха за нищо повече и те трябваше да преглътнат загубата, докато Наполи записа първите три точки в актива си.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.