НАК – ПЕЦ Цволе сряда 15 Май bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между НАК – ПЕЦ Цволе ще се проведе на 15 май (сряда) от 20:30 часа в среща за Ередивизия на Холандия. НАК ще завърши на дъното на Eredivisie този сезон, но ще се надява да научи достатъчно уроци по време на кампанията, за да се завърне към елита на холандския футбол в първия възможен момент.

Коефициентът за победа на НАК е 2.70. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50Залози за това ПЕЦ Цволе да победят се приемат с коефициент 2.45. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

НАК – ПЕЦ Цволе: Двубой статистика

Джанлука Нийхолт има повече жълти картони (8) от всеки друг играч на Бреда. Кингсли Ехизибуе е с 11 за Цволе.
Бреда са в серия от 7 поредни домакински срещи без победа.
Бреда не е побеждавал в последните си 5 срещи.

НАК – ПЕЦ Цволе: Прогноза

Te Vrede на Breda ще завърши като най-добър голмайстор в Eredivisie този сезон, като нападателят влезе във финалния мач от сезона с десет гола срещу името си. И двамата, и Ван Кроуий имат по девет гола в лигата за Зволе, докато ван Дуинен е само един от осемте. Уверени сме, че Zwolle ще спечели в сряда. Zwolle има много добър рекорд от победи и празни мрежи срещу Breda и влезе в играта с мотивация за победа, тъй като Zwolle все още може да завърши на няколко по-високи места в класацията, докато Breda знае, че ще завършат на дъното.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com