Най-чаканият боксов дуел Алварес и Головкин завърши изненадващо противоречиво

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Канело Алварес и Генади Головкин се изправиха един срещу друг пред наелектризирани пълни трибуни на „Т-Мобъл Арена“ в Лас Вегас и пред милиони пред телевизорите в най-дългоочаквания боксов дуел от дълго време насам. И въпреки че битката имаше потенциал да бъде най-знаковата за века, не завърши с нокаут,

както мнозина очакваха и предричаха.Независимо от това, никой в залата или пред малкия екран не очакваше съдиите да насрочат равенство (!) – 118-110 за Канело, 115-113 за Головкин и 114-114 в картата на реферите.

Головкин бе цялостно по-активен и по-деен на ринга, но Канело нанесе по-чистите тежки удари, но изглеждаше сякаш казахстанецът се възползва по-добре от силните си оръжия – диктуване на позициите на ринга, на темпото и офанзивата, притискайки противника до въжетата. Канело бе освиркан от публиката след края на срещата, вероятно за малкия брой комбинации, въпреки че някои от контраатаките му бяха отлични и вълнуващи.

Единствено тримата съдии обаче могат да обяснят как може двубоят да е завършил наравно с техните очи, особено когато единият от тях е отсъдил 118-110 в полза на Алварес, което дори най-запалените мексикански фенове не биха приели за адекватно решение.

В първия рунд Головкин очаквано започна с контрол на ринга, притискайки Алварес в ъглите, но без да може да пласира нито един от опитите си за знаковия си ляв прав удар. Същевременно след две минути мексиканецът разтърси главата на съперника си със своята лява ръка на два пъти, като преди това майсторски бе избегнал опасни десни крошета, с което създаде впечатление, че взима леко предимство в двубоя. Във втората част на мача двамата основно стояха в центъра на ринга, тъй като този път Алварес не се оставяше да бъде пращан до въжетата, но отново двамата не записаха сериозни попадения. Канело на два пъти направи попадения с десни крошета в тялото, а Головкин се отчете с десен прав в лицето, но контактът не бе чист заради доброто движение на Алварес.

Головкин в третия рунд започна отново да маневрира уверено, а Канело отстъпваше, но с няколко контра удари (най-добрият бе ъперкът с лявата ръка) караше казахстанеца да уважава потенциалната мощ на попаденията му. Головкин бе по-дейният на ринга, но все още имаше проблеми с изчисляването на дистанцията при ударите си и не пласира нищо разтърсващо.

В следващата част Канело бе присинат до въжетата, при което само можеше да покаже майсторството на ескиважите си и дори в един момент подтикна великия си противник да прави повече комбинации. Головкин отново демонстрира респект към силата на Канело и не се впусна в дива атака, но цялостно в рунда направи много по-добри попадения – леви прави и кроше, докато мексиканецът се отчете най-вече с удари в тялото.

Головкин направи първия си разтърсващ удар – дясно кроше в главата – в петия рунд, след като на три пъти бе притиснал противника до въжетата. Въпреки че като цяло Канело отново демонстрира майсторството си в защита и се измъкваше с удари, не можа да пласира толкова попадения като съперника си. Двамата отново общуваха помежду си на ринга с кимания и усмивки, което наелектризира публиката в залата.

В самото начало на шести рунд казахстанецът хвана съперника си с ляв прав, но Канело контраатакува с ъперкът, като малко по-късно отново по този начин разтърси противника си. Головкин обаче точно преди това бе направил попадение с дясната си ръка, а иначе за първи път в мача зрителите видяха и нечист удар, дело на Канело при клинч. В следващата част публиката отново стана свидетел на равностоен дуел, но Головкин имаше инициативата по отношение на диктуване на позиционирането на ринга, докато Канело не бе толкова активен с контра ударите си. В крайна сметка обаче нито един от двамата не пласира особено чист мощен удар.

В осмия рунд Алварес стоя доста повече в средата на ринга, но отново бе притискан от казахстанеца и на моменти откровено трябваше да работи с краката само за да „бяга“ от ъглите. Въпреки че Головкин имаше инициативата и вероятно спечели частта с общото впечатление на по-заетия от двамата, мексиканецът отправи най-чистия удар – ляв ъперкът, какъвто търсеше през цялото време.

Алварес отново направи отличителния удар в следващия рунд – чисто дясно кроше, което обаче изобщо не разтърси Головкин, който също преди това бе пласирал такова попадение върху противника си. Казахстанецът обаче пак бе по-деен и опитваше повече комбинации, като вече все по-често сваляше гарда си, докато атакува, за да провокира опонента да се открие. Канело започна експлозивно 10-ата част и разтърси ГГГ с ляво кроше – десен прав, само че впоследствие Головкин се окопити и взе предимство по отношение на отправени и пласирани удари, макар да не бяха толкова чисти, колкото тези в самото начало от страна на мексиканеца.

Головкин поддържаше високото темпо до самия край, като Канело се движеше все толкова добре в защита, но не наказваше противника с особено много удари в тялото, което се очакваше да е голямото му оръжие. В последния рунд двамата размениха по няколко попадения с комбинации, като не си позволиха да бъдат разтърсени от съперника, а след последния гонг и Канело, и Головкин вдигнаха победоносно ръце. Всеки в залата остана впоследствие изненадан и разочарован от решението на съдиите да отсъдят равенство, като никой не разбра как може изобщо някой от двамата бойци може да получи цели 118 точки в актива си.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.