Моу: Карик има място в моя треньорски щаб

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Жозе Моуриньо е готов да приеме Майкъл Карик в треньорския си щаб веднага щом халфа реши да „окачи бутонките на пирона“. 36-годишният футболист има само два мача от началото на сезона заради претърпяна операция.

Междувременно, залози за победа на Ман Юнайтед над Уотфорд като гост

във вторник във Висшата лига се приемат при коефициент от 1.66. Шансовете на „червените дяволи“ да спечелят титлата в английското първенство са оценени на 15.00.

Карик се подложи на сърдечна операция и успя да играе само в двубоите срещу Ливърпул и Бъртън Албион. Ако реши да прекрати спортната си кариера, той няма да остане без ангажименти.

„Майкъл като човек е по-важен от Майкъл като играч, така че му дадохме време да си почине, да се възстанови и да се чувства уверен. Той трябва да вземе решението дали иска да играе или иска да спре. Майкъл знае, че има място в моя треньорски щаб и може да стане част от него, когато поиска. Собствениците също го искат, така че Майкъл е в удобна ситуация, ако бъдещето му е свързано с нас“, заяви Моуриньо.

Карик има над 300 изиграни мача за Юнайтед, след като пристигна на „Олд Трафорд“ през 2006 година с трансфер от Тотнъм (1.75 да бие Лестър във вторник). През този сезон той беше избран за капитан.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.