Монако стартира с труден успех с 3:2 над Тулуза

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Френският шампион Монако стартира защитата на титлата си с труден успех с 3:2 над Тулуза на собствения си стадион „Луи II“ в двубой от първия кръг на Лига 1.

Двубоят предложи пълен обрат, след като гостите на два пъти излизаха напред в резултата, но точка на спора сложи полският бранител Камил Глик в 70-ата минута, като донесе успеха на Монако.

Гостите започнаха много вдъхновено и стигнаха до откриване на резулатата в 6-ата минута, когато защитата пред Даниел Субашич сбърка, топката попадна у Зинедин Машаш, който с хубав диагонален удар прониза вратата на домакините. Резултатът се задържа до 28-ата минута, когато Жемерсон изравни. В 53-ата минута Тулуза отново излезе напред, като голът вкара Анри Делор.

Големите звезди на Монако Килиан Мбапе и Радамел Фалкао се разиграха в този момент и поставиха на изпитание отбраната на гостите. В 58-ата минута колумбиецът изравни с глава. Десетина минути по-късно Жоао Моутиньо центрира в наказателното поле на гостите, а дебнещият пред вратата Камил Глик я отклони, макар и минимално, в мрежата на Тулуза и донесе първи три точки на Монако.

Четвърт час преди края Мбапе напусна игра принудително, но след срещата треньорът Леонардо Жардим успокои, че той няма сериозна травма и ще се завърне до 2-3 дни.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.