Монако – Ница, 16 януари 

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Монако – Ница ще се проведе на 16 януари (вторник) от 22:00 часа в среща от Лига 1 на Франция. Ница ще има шанс да отмъсти на Монако, който ги извади от купата само преди седмица.

Коефициентът за победа на Монако е 1.70  Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80Залози за това Ница да победят се приемат със ставка 5.00 

Монако – Ница: Двубой Статистика

Нина има само 1 победа в Монако в последните 6 мача
Ница победи Монако по-рано през сезона в обратната среща с 4-0
Домакин или гост в 4 поредни мача само единия отбор е вкарал.

Прогноза

Монако допусна само 9 гола у дома и запази чисти листове в 3 от последните си 5 домакински мача. Очакваме те да могат да направят същото и тук. Максималният ни залог ще бъде за чистия лист.

Монако да запази чист лист на
Точен резултат на полувремето: 0-0
Червена картон  в мача

 

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всико за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерите в техния бърз и лесен за навиакция уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помоща на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се свалия от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлга bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиенски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитн/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

 

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com