Милан се наложи с 1:0 над Верона

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Милан се наложи с 1:0 над Верона и записа втора поредна победа в Серия „А“. Единственото попадение в двубоя отбеляза Кшищоф Пьонтек от дузпа в 68-ата минута. Верона затрудни сериозно „червено-черните“, които днес играха в бяло. Домакините останаха с човек по-малко още в средата на първата част след червен картон на Мариуш Степински, но въпреки това заслужаваха поне равенството.

В исторически план Милан играе много трудно на “Маркантонио Бентегоди”, където два пъти е губил титлата. Отборът претърпя поражения в предишните си две визити

на Верона – 1:2 през 2016 година и 0:3 през 2017-а. Домакините бяха допуснали поражение само в една от петте си най-скорошни срещи с “росонерите”.

През седмицата Салваторе Бокети се контузи на тренировка и се присъедини към другите контузени в състава на Верона – Емануел Баду и Даниеле Беса. Новото попълнение Степински започна като титуляр, след като беше привлечен в последния ден от трансферния прозорец от градския съперник Киево. Валерио Вере и Матия Дзакани действаха най-близо до поляка.

За Милан се завърна Пьонтек, който бъде подпомаган в предни позиции от Сусо и Лукас Пакета. Сред резервите остана Саму Кастийехо. В средата на терена Лукас Билия замести Исмаел Бенасер. На пейката бяха и други двама от новите в отбора – Тео Ернандес и Анте Ребич.

Домакините стартираха агресивно и Валерио Вере засече центриране на Давиде Фараони, но прати топката в аут.

Джанлуиджи Донарума на няколко пъти трябваше да се намесва и го направи с необходимото хладнокръвие. Атаките на Милан пък не носеха особена заплаха за стража Марко Силвестри.

Верона играеше добре, но още в средата на полувремето остана в намален състав. Дебютантът Степински вдигна високо крака си и ритна в главата Матео Мусакио, като първоначално получи само жълт картон, но след това реферът Джанлука Манянело прегледа ситуацията с помощта на ВАР и изгони нападателя на домакините.

В първия кръг, при визитата на Болоня, Верона отново получи червен картон преди почивката и стигна до равенство 1:1. Днес тимът пак показа характер и не се огъна с човек по-малко. Вере имаше още една възможност да открие резултата, след като беше изведен очи в очи с Донарума, но стреля в тялото му.

Милан държеше топката в дълги периоди от първата част, но не намираше начин да преодолее стабилната отбрана на Верона.

На почивката Марко Джампаоло реши да промени нещо и пусна в игра Ребич, за когото това беше повторен дебют в Серия „А“. Хърватинът влезе на мястото на Пакета.

Второто полувреме се оказа наситено с интересни събития. Първо Давиде Калабрия нацели гредата с хубав изстрел извън наказателното поле, след като преди това овладя топката на гърди. Гредата помогна и на „росонерите“ след шут на Вере. Малко по-късно най-опасният нападател на домакините беше заменен от Матео Песина.

В средата на втората част Милан получи дузпа, а с това и възможността да излезе напред в резултата. Силен удар на Хакан Чалханоглу срещна разперената ръка на Корай Гюнтер. Съдията не се поколеба и посочи бялата точка. Домакините протестираха и изпълнението на наказателния удар се забави с близо три минути, но това не смути Пьонтек, който опъна мрежата.

След гола „росонерите“ се стремяха да владеят топката и да убиват темпото – нещо, което не беше трудно предвид умората в състава на домакините.

В 82-ата минута Пьонтек вкара второ попадение за Милан, но то не беше зачетено. Нападателят се възползва от грешка на вратаря Марко Силвестри, който изпусна топката, и я добута зад голлинията. Реферът Манянело отново прибегна до помощта на ВАР и прецени, че Пьонтек е фаулирал стража.

В самия край на добавеното време Калабрия също беше изгонен, а Верона се сдоби с отлична възможност да изравни. От перфектна позиция малко зад границата на наказателното поле Мигел Велосо шутира право в стената и победата остана за Милан.

Всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус , където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.