Милан прекъсна победната си серия в Лига Европа

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Милан прекъсна победната си серия в Лига Европа. „Росонерите“ не успяха да се разпишат за първи път през този сезон в турнира, като завършиха 0:0 с АЕК (Атина) на стадион „Сан Сиро“. Миланският гранд отново разочарова своите тифози, след като записа три поредни загуби в Серия „А“.

Италианците бяха в серия от шест поредни победи в надпреварата, в които бяха отбелязали 18 попадения.

В герой за гостите се превърна вратарят Гианис Анестис, който през второто полувреме спаси тима си от гол в няколко ситуации. Преди почивката той нямаше никаква работа, тъй като домакините изиграха поредна слаба първа част.

Въпреки равенството, „червено-черните“ останаха на върха в група „Д“ с актив от 7 точки. АЕК вече има пет точки, докато Риека след победата с 3:1 над Аустрия (Виена) в Австрия, записа първите си три точки.

Наставникът на италианците Винченцо Монтела бе направил четири промени от дербито с Интер, което тимът му загуби с 2:3. Лукас Билия, Франк Кесие, Фабио Борини и Алесио Романьоли бяха заменени от Давиде Калабрия, Хакан Чалханоолу, Патрик Кутроне и Мануел Локатели.
Още в 8-ата минута гол на Патрик Кутроне бе отменен поради засада. Домакините имаха проблеми да пробият защитата на гърците през първите 45 минути, а в 29-ата минута след грешка на Матео Мусакио, Джанлуиджи Донарума бе близо да си вкара автогол.

Втората част стартира с опасност за гостите, но Лопес стреля високо с глава в 51-ата минута. Играчите на Монтела започнаха да увеличават натиска, като първо силен изстрел на Локатели бе избит в 54-ата минута от Анестис.
Андре Силва с глава не уцели вратата при центрирането от ъглов удар, а Чалханоолу пропусна в 57-ата минута. Никола Калинич се появи на мястото на Силва, но в следващите минути Анестис заслужи званието играч на мача. Стражът първо парира удар от фаул на Чалханоолу, след което спря Кутроне, който излезе сам срещу него в 70-ата минута, а десет минути след това стори същото и срещу Сусо, чийто удар от няколко метра бе париран с дясната ръка.
Резервата на АЕК Анастасиос Бакасетас нанесе силен удар от фаул, който Донарума изби, а в 90-ата минута отново Анестис спаси. Той запази вратата си суха след остро центриране от фаул на Чалханоолу, което бе засечено с глава от капитана Леонардо Бонучи.
Така 26-годишният вратар отговори на гръцките медии за критиките към него, след като в местното първенство допусна колебания напоследък. В последните секунди на петминутното продължение гостите имаха добрата атака, но все пак срещата завърши 0:0, а тифозите на „Сан Сиро“ освиркаха играчите на тима.

Милан – АЕКРавенството бе второ между двата клуба в Европа, като в досегашните четири мача, „росонерите“ имаха две победи, едно равенство и една загуба, но всичките срещи досега бяха на ниво Шампионска лига.

Италианският гранд имаше серия от четири поредни победи от четири домакинства срещу гръцки тимове в евротурнирите, като винаги бяха отбелязвали минимум две попадения.

Този път това не се случи, като ситуацията около Винченцо Монтела става все по-сложна. Треньорът записа една победа в последните пет мача, която дойде в 96-ата минута срещу Риека (3:2), въпреки преднината от два гола на „Сан Сиро“, а също така и три загуби – 0:2 от Сампдория, 0:2 от Рома и 2:3 от Интер. В последните три домакинства във всички турнири Милан няма победа, а клубът похарчи над 200 милиона евро за селекция. Осем кръга след старта на калчото пък „росонерите“ изостават на 12 точки от първото място, на седем от четвъртото място, а в класирането заема 10-то място.

След две седмици АЕК и Милан се срещат в битка за първото място в групата на Олимпийския стадион в Атина.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.