Милан – Каляри неделя 10 Февруари bet365 serie a

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Милан – Каляри от  Серия А на Италия ще се проведе на 10 февруари (неделя) от 21:30 часа. Изглежда, че Дженаро Гатузо най-накрая намери печелившата формула за Милан, която ще се докаже в домакинството на този уикенд с Каляри.

Коефициентът за победа на Милан е 1.44Равенството в мача е оценено с 4.50. Коефициентът за победа на Каляри е 7.50. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

bet365

Милан – Каляри: Статистика Н2Н

Каляри не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Гонзало Игуаин е голмайстора на Милан с 6 гола. Леонардо Паволети има 7 гола за Каляри.
Като домакин, Милан не е губил от Каляри в последните 15 срещи помежду им.

Милан – Каляри: Прогноза

На върха на това, че червеният пиатек е в техните редици, Милан значително подобри отбранителните си демонстрации. Отборът изнесе само два гола в последните шест мача във всички състезания. Това е невероятен рекорд, ако знаем, че са се борили с подобни на Сампдория, Ювентус, Наполи (два пъти) и Рома в процеса.

Cagliari падна до 15-то място в лигата, след като бе претърпял четири загуби и равенство в последните пет мача във всички състезания. Те не успяха да намерят гърба на мрежата в четири от последните пет мача и ние просто не можем да ги видим да причиняват щети на вдъхновената и във форма опозиция.

Официални спонсори на събитието са: bet365, TIM, Panini.

bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG