Милан завърши 1:1 с Фиорентина

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Милан спря серията си от две поредни загуби в Серия „А“, след като завърши 1:1 с Фиорентина на „Артемио Франки“ в срещата от 19-ия кръг на първенството. Това стана благодарение на попадението на резервата Хакан Чалханоглу, който изравни в 74-ата минута

и прекъсна серията от точно 500 минути на домакините без допуснат гол в калчото. Само 180 секунди преди това Джовани Симеоне бе дал аванс на „виолетовите“. Така „червено-черните“ за първи път през този сезон не загубиха в шампионата, след като изоставаха в резултата, а също така и срещу съперник над тях в класирането.

Пред рекордните за този сезон 28 000 зрители на „Артемио Франки“ гостите търсеха първи успех, далеч от „Сан Сиро“ с Гатузо начело, докато Виола търсеше седми пореден положителен резултат.

Дженаро Гатузо обяви преди срещата, че тимът му е много изморен от тежкия мач с Интер за Купата на Италия, който „росонерите“ спечелиха след 120 минути, само 61 часа преди визитата във Флоренция. Той направи пет промени в стартовите 11 от тежката среща с градския съперник. 18-годишният Джанлуджи Донарума се завърна на вратата, след като брат му Антонио Донарума се справи много добре срещу „нерадзурите“. Това бе мач № 100 за младия вратар с фланелката на любимия му Милан, което е абсолютен рекорд за тази възраст.

Давиде Калабрия, Рикардо Монтоливо, Фабио Борини и Патрик Кутроне също бяха сред титулярите. Те замениха Иняцио Абате, Лукас Билия, Мануел Локатели и Никола Калинич.

„Росонерите“ имаха две поредни загуби в Серия „А“, докато „виолетовите“ бяха на другия полюс. Тимът на Стефан Пиоли нямаше загуба от шест мача в калчото, като от 425 минути не бе допускал гол в първенство.

Големият талант на домакините Федерико Киеза бе оставен на пейката, като на негово място в схемата 4-3-3 започна Жил Диас.

През първите 35 минути играта беше напълно равностойна, а положения липсваха пред двете врати, но последните минути на полувремето бяха изцяло за домакините. В 39-ата минута Алесио Романьоли получи жълт картон за фаул срещу Джовани Симеоне на границата на наказателното поле. Целият отбор на домакините обаче с пълно основание искаше червен картон, но Лука Банти не промени своето решение. Донарума с блестяща изява спря Симеоне в 42-ата минута. В даденото продължение Жил Диас стреля с глава, Донарума изби с една ръка, топката кацна на горната греда и излезе в корнер.

Второто полувреме стартира с ново хубаво спасяване на Донарума, който изби удар от 17 метра на Милан Бадел. В 50-ата минута Сусо стреля опасно, като за първи път в срещата вратарят Марко Спортиело трябваше да се намесва.

Хакан Чалханоглу и Федерико Киеза се появиха на местата на Фабио Борини и Диас. Гостите видимо отпаднаха физически, като в 71-ата минута Симеоне прати топката в мрежата на Донарума. Младият нападател се възползва от отлично центриране отляво на Кристиано Бириаги и от няколко метра вкара своя шести гол за сезона. Капитанът на Милан Леонардо Бонучи за пореден път през този сезон не прецени центриране в наказателното поле, което доведе до гол във вратата на „росонерите“.

Андре Силва смени Бонавентура, а Виктор Уго влезе на мястото на контузилия се Херман Пецейя.
Гостите се хвърли в атака, като удар на Кутроне бе блокиран от защитник, а секунди по-късно в 74-ата минута Чалханоглу изравни. Сусо премина двама защитници и стреля, Спортиело изби в краката на турчина, който вкара третия си гол за клуба и втори в Серия „А“.

В 89-ата минута двата тима имаха възможност да излязат напред в резултата. Първо Сирил Теро стреля, но Донарума спаси, а секунди по-късно Андре Силва, който все още няма гол в калчото, отправи удар, но Спортиело бе на мястото си.

Последните секунди двата тима се бореха за всяка топка, а накрая справедливо си разделиха по една точка в последната им среща за 2017 година. Грандът от Милано остана само с една победа от пет мача в Серия „А“ под ръководството на новия си треньор, но играчите му показа характер и за първи път реагираха, въпреки че бяха видимо доста изморени след почивката.

Фиорентина завърши годината с 27 точки, докато бъдещият съперник на Лудогорец в Лига Европа ще посрещне 2018 година с 25 точки в средата на таблицата, а също така с негативна голова разлика, след като Милан е отбелязал 24 гола, но е допуснал 27 през първите 19 мача от Серия „А“.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.