Мбапе си припомни тренировките с Реал Мадрид като младеж

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Килиан Мбапе си припомни тренировките с Реал Мадрид като младеж и вълнението си от срещата със своя идол Зинедин Зидан. „The Players Tribune“ е нова медийна платформа, която предоставя съдържание, написано от професионални спортисти.

В своя проницателен мемоар, озаглавен „Писмо до младите футболисти“, френският нападател погледна назад към първите дни от футболната си кариера, когато баща му е получил телефонно обаждане от Реал Мадрид, който е искал да покани тогава 14-годишния Килиан за едноседмична

тренировка в Испания по време на училищните ваканции.

„Беше шок, защото всъщност казаха на баща ми: „Зидан би искал да се види с твоя син. По онова време Зизу беше спортен директор. Разбира се, почувствах се все едно бях на луната. Отчаяно исках да отида ”, написа 21-годишният носител на Световната купа.

Мбапе решил да не разказва на никого за пътуването, включително и на най-близките си приятели. Точно при пристигането си в Реал Мадрид той се натъква на своя герой Зидан – момент, който според него, никога няма да забрави.

„Зидан ни посрещна на паркинга до колата си и това беше наистина хубава кола. Ние се поздравихме и тогава той предложи да ме закара до игрището за тренировки. Той сочеше предната седалка, като ми каза: „Хайде, влизай“. Но аз просто замръзнах и попитах: „Да сваля ли обувките си?“ Хахаха! Не знам защо казах това. Но това беше колата на Зизу! Той смяташе, че това е наистина смешно.

Той ми каза: „Разбира се, че не, хайде, влизай“, сподели още младият французин.

„Той ме закара на тренировъчния терен и аз само си мислех за това, че съм в колата на Зизу. Та аз съм Килиан от Бонди. Това не е реално. Все още сигурно трябва да спя в самолета. Понякога, дори когато наистина изживяваш нещо, това се чувства като сън. Същото чувство имах и на Световното първенство в Русия“, написа още Мбапе.

21-годшният нападател е силно свързван с трансфер именно в Реал през лятото.

Всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. bet365 Бонус Код

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.