Мачът Джошуа и Уайлдър ще е през 2018-а

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Преговорите за суперсблъсък в тежката категория между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър са започнали още в четвъртък миналата седмица, но промоутърът на англичанина Еди Хърн предупреди Уайлдър да не прекалява с претенциите си.
“Трябва да намерим компромисен вариант между реалността и фантазията.

Ако направим добра сделка, няма причина това да не бъде следващият мач на Антъни. Честно казано, от опит знам, че това е трудната част. Няма да се случи за една-две седмици, проведохме само една среща (в четвъртък), която по принцип можеше да премине добре, можеше да да премине и ужасно. Феновете трябва да знаят, че сме активни в желанието си да организираме такъв мач.
Ние искаме мачът да се случи. Няма съмнение, че ще се случи през 2018 година, въпросът е единствено дали преди него Антъни ще проведе някой друг двубой.
В преговорите най-важното е да се пренебрегне егото на двамата бойци, което е много трудно. Имаш двама световни шампиони – единият е най-голямата звезда в бокса, а на другия хората по улиците на “Манхатън” не му знаят името. Разходете се по улиците във Великобритания и попитайте за Антъни Джошуа, хората ще ви разкажат живота му. Трябва да уважаваме Уайлдър, но трябва да се преборим за възможно най-добрите условия за Джошуа. Имайте предвид, че последният опонент на Джошуа (Карлос Такам) получи горе-долу толкова пари, колкото Уайлдър получи за последната си победа.
Целта е през февруари или март 2018 година Джошуа да има съперник”, коментира Хърн пред “Sky Sports”.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.