Мастодонтът на германския футбол Байерн (Мюнхен) отново е на върха

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Мастодонтът на германския футбол Байерн (Мюнхен) отново е на върха! За рекорден пети пореден път и общо 27-и тимът от баварската столица спечели титлата от местното първенство. Този път съставът триумфира три кръга преди края след смазващото 6:0 над Волфсбург като гост, с което разликата с втория РБ (Лайпциг) набъбна до недостижимите 10 точки. Трофеят е първи за новия наставник Карло Анчелоти, който пое отбора от записалия три поредни крайни успеха в Бундеслигата Джосеп Гуардиола. Преди това през 2013 г. Салатиерата донесе и Юп Хайнкес.

Този сезон обаче Байерн ще си остане само с тази награда, защото вече отпадна и от Шампионската лига, и от Купата на Германия. Малка утеха е и Суперкупата на Германия преди началото на шампионата.

След като по-рано през деня Лайпциг не беше съумял да пребори Инголщат 04 – 0:0, пред мюнхенци се откри възможността да спечелят титлата. Трябваше им само победа и те се справиха перфектно със задачата си, след като още до почивката водеха с 3:0 след голове на Дейвид Алаба (19′) и Роберт Левандовски (36′ и 45′). През втората част се разписаха Ариен Робен (66′), Томас Мюлер (80′) и Йошуа Кимих (85′)

„Вълците“ можеха евентуално да променят развоя на събитията, ако още при 0:0 Марио Гомес беше вкарал в ситуация, при която елиминира вратаря Свен Улрайх, но после не уцели рамката.

Байерн ще доиграе сезона с мачове срещу Дармщат 98, РБ и Фрайбург.

И докато в Мюнхен вече празнуват, ти положението на Волфсбург е критично. Тимът, който само преди два сезона беше подгласник на баварците, сега е само на точка от 16-ото място, което праща на бараж. 4 точки е разликата пък с първия под чертата Инголщат 04. Отборът от „Фолксваген Арена“ няма право на грешка в оставащите си двубои срещу Айнтрахт (Франкфурт), Борусия (Мьонхенгладбах) и Хамбургер ШФ.

Напрежението в тима на „вълците“ си пролича в 79-ата минута, когато един от най-опитните в техните редици – Луис Густаво, получи втори жълт картон за нарушение и демонстративно изритване на топката, а след това за малко щеше да набие съдията.Нека Ви напомним, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.