Мария Шарапова ще се завърне на корта на 16 юли

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Бившата водачка в световната ранглиста по тенис при жените Мария Шарапова ще се завърне на корта на 16 юли, а не както предварително се очакваше на 31 юли за турнира в Станфорд.

Рускинята, която в момента се възстановява от травма, планира да участва в двубоите от надпреварата World Team Tennis, в която тимовете са съставени от по двама мъже и две жени.

Очаква се Шарапова отново да играе за тима на Ориндж Каунти Брейкърс, за който тя има вече седем участия в предишни години.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.