Марица (Пловдив) загуби с 0:3 от руския гранд Динамо (Казан)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Волейболният отбор на Марица (Пловдив) се представи повече от достойно в историческия си първи мач от груповата фаза на Шампионската лига за жени. Въпреки загубата си с 0:3 (19:25, 23:25, 23:25) от руския гранд Динамо (Казан), българските шампионки отново показаха пред близо 3000 зрители в зала „Колодрума“,

че могат да играя равностойно с най-именитите отбори в Европа.
Марица спечели първото разиграване в мача, но Динамо бързо пое контрол и излезе напред в резултата. Благодарение на отличната игра на Нася Димитрова, домакините дълго време не позволяваха на противника да се откъсне с голяма разлика, но накрая непредизвиканите грешки от страна на пловдивчанки взеха връх и руският тим взе своето при 25:19. Към двата си аса от първата част, Нася Димитрова добави още три във втората. Геймът беше много равностоен. Марица дори успя да поведе на два пъти – при 17:16 и при 20:19, но силните нападателки от Казан си казаха думата и тимът им удвои преднината си след 25:23. В третия гейм Динамо успяха да излязат далеч напред в резултата, но момичетата на Иван Петков отказваха да се предадат. Кремена Каменова пое лидерството в българската половина на игрището и Марица почти стопи изоставането си. Все пак, малко не достигна и в този гейм и след още едни 25:23 Динамо се поздрави с чиста победа.
Най-резултатна в мача стана центърът на Марица Нася Димитрова с 18 точки, 6 от които директно от сервис. Кремена Каменова добави 13 точки. Пет волейболистки на Динамо, включително и българката Елица Василева, записаха двуцифрен брой точки, но с най-много – по 12, се отчетоха азербайджанската звезда Наталия Мамадова, Ирина Заряжко и Ирина Воронкова.
Надпреварата в Група С се подновява догодина. В следващия втори кръг полският Хемик (Полице) посреща Динамо на 10 януари, а Марица приема сръбския Визура (Рума) на 11 януари от 18,30 часа в зала „Колодрума“.
МАРИЦА (ПЛОВДИВ, БЪЛГАРИЯ) – ДИНАМО (КАЗАН, РУСИЯ) 0:3 (19:25, 23:25, 23:25)
МАРИЦА: Лора Китипова 4, Симона Димитрова 1, Таня Петкова 5, Кремена Каменова 13, Нася Димитрова 18, Виктория Григорова 4 – Ивелина Монова-либеро (Десислава Николова 5, Силвия Андреева, Жана Тодорова-либеро)
Старши-треньор: ИВАН ПЕТКОВ
ДИНАМО: Ирина Филиштинская, Наталия Мамадова 12, ЕЛИЦА ВАСИЛЕВА 11, Ирина Воронкова 12, Ирина Заряжко 12, Анастасия Самойленко 11 – Екатерина Уланова-либеро (Елена Ежова, Евгения Старцева, Анна Котикова)
Старши-треньор: РИШАТ ГИЛЯЗУТДИНОВ.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Волейбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.