Ман Сити – Уест Хям 27 Февруари bet365 premier

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Ман Сити – Уест Хям от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 27 февруари (сряда) от 22:00 часа. Манчестър Сити спечели голям трофей за първи път в историята си в неделя, когато победиха Челси във финала за Купата на Карабао, но сега вниманието им се връща към изтощителната битка за трофея на Висшата лига.

Коефициентът за победа на Ман Сити е 1.16. Равенството в мача е оценено с 9.00. Коефициентът за победа на Уест Хям е 19.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

бет365

Ман Сити – Уест Хям: Статистика Н2Н

Статистиката на Ман Сити като домакин този сезон: 13-0-1.
Ман Сити са в серия от 7 поредни домакински победи.
Уест Хям не е побеждавал в последните си 7 мача срещу Ман Сити.

Ман Сити – Уест Хям: Прогноза

Уест Хям не е в лоша форма, след като победата с 3: 1 над Фулъм ги запази в надпреварата за потенциално място в Лига Европа. Сега те са намират на 9-то място в класацията, само на 4 точки от Watford на седмо място, само с 4 загуби от последните си 14 мача в Premier League.

Въпреки това, срещата с Манчестър Сити е съвсем различно. Домакините са спечелили всички, с изключение на един от своите домакински мачове от Висшата лига през този сезон и са спечелили с 49 гола пред своите фенове. Това означава средно по 3.5 гола за мач за тях, а 14 от тях са дошли в последните 4 мача.

Това означава, че тук можем да очакваме висока оценка. Всъщност, 8 от последните 10 мача в Манчестър Сити са постигнали най-малко 4 гола общо, и те са изправени пред „Уест Хям“, които са изпратили 8 гола в последните си 4 гостувания. 3 от тези 4 гостувания бяха и срещу отборите в долната половина на класацията, така че Манчестър Сити ще бъде уверен, че ще спечели няколко.

Интересното е, че това беше висока оценка и в последно време. 6 от последните 7 състезателни срещи между тези страни са видели най-малко 4 гола, и като се има предвид формата на домакините, смятаме, че подкрепянето на победа в Манчестър Сити и Над 3.5 гола е чудесен избор тук заедно с 4-1 предсказване на точния резултат.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

бет365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com