Манчестър Юнайтед постигна втора поредна убедителна победа в Група „А“

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Манчестър Юнайтед постигна втора поредна убедителна победа в Група „А“ на Шампионската лига, след като „червените дяволи“ надделяха с 4:1 над ЦСКА (Москва) на „ВЕБ Арена“. Селекцията на Жозе Моуриньо реши всичко в своя полза още до почивката, когато вече водеше с три гола.

Два от тях бяха реализирани от Ромелу Лукаку (4′, 27′), а Антони Марсиал (19′) бе точен от дузпа. С тези две попадения белгиецът вече има 10 гола в 9 мача за Юнайтед. След почивката Хенрих Мхитарян (57′) покачи, а Константин Кучаев оформи крайния резултат в последната минута.

Фернандес, Дзагоев и Головин стартираха за домакините. Българският национал Георги Миланов остана на скамейката за началото и се появи в игра в 72-рата минута, когато замени Дзагоев. При резултат 0:4 обаче нашият сънародник нямаше как да помогне на своя тим.
Мениджърът на „червените дяволи“ Жозе Моуриньо беше направил пет промени в сравнение с двубоя със Саутхамптън. Виктор Линдельоф, Крис Смолинг, Дейли Блинд, Андер Ерера и Антони Марсиал започнаха вместо Валенсия, Джоунс, Фелаини, Мата и Рашфорд. Ашли Йънг изведе отбора с капитанската лента.
Гостите започнаха ударно този двубой и още в четвъртата минута поведоха в резултата. Ерера пресече едно подаване в центъра, Лукаку изведе Марсиал по левия фланг, след което се придвижи към вратата и успя да засече с глава центрирането на французина. Белгиецът надскочи Игнашевич и се разписа в седми пореден мач. За Игор Акинфеев пък това е 41-ви двубой поред в евротурнирите, в който стражът на ЦСКА получава гол.
Само две минути след това московчани можеха да изравнят, но Де Хеа парира опасен удар по земя на Дзагоев. В 14-ата минута гостите пропуснаха златен шанс да удвоят преднината си. Блинд, който проби отляво, пусна към Мхитарян, но от 8-9 метра арменецът стреля право в Акинфеев, който спаси с крак.

Четири минути след това Шенников се хвърли на шпагат до дясната линия на наказателното поле. Той докосна топката, но след това препъна с тялото си Мхитарян. Реферът зад вратата даде сигнал, че има нарушение и бе отсъдена дузпа в полза на „червените дяволи“. Антони Марсиал изпълни хладнокръвно за 0:2.
Гостите обаче не спряха дотук. В 26-ата минута Лукаку реши всичко с втория си гол тази вечер. Марсиал центрира ниско отляво, а Березуцкий се размина с топката, въпреки че изглеждаше елемантарно да я изчисти, и по този начин я подари на белгиеца, който се възползва и вкара отблизо.

Десетина минути преди почивката Акинфеев лиши Лукаку от хеттрик, след като изби опасен негов удар от далечна дистанция. Малко след това и Де Хеа спаси Юнайтед от сигурен гол, парирайки с една ръка изстрел на Чалов от няколко метра.
В 49-ата минута Акинфеев отново изби много опасен удар на Лукаку от въздуха.

Четвъртият гол обаче стана факт в 57-ата минута след поредната фрапантна грешка в отбраната на домакините. Игнашевич подари топката на противника в собствената си половина. Марсиал излезе очи в очи с Акинфеев, но стражът изби. Топката обаче стигна до Мхитарян, който я вкара в опразнената врата.

Лингард пропусна да се разпише секунди, след като се появи в игра. Стражът на домакините обаче и този път спаси.

В 90-ата минута резервата Кучаев реализира почетния гол за ЦСКА Москва, след като получи от Головин и от малък ъгъл прати топката между краката на Де Хеа.

Юнайтед вече има шест точки и голова разлика 7:1! ЦСКА (Москва) е на трето място във временното класиране в групата. „Армейците“ имат три точки – колкото и Базел, но по-лоша голова разлика от швейцарския тим.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.