Манчестър Юнайтед победи с 2:0 Манчестър Сити

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Манчестър Юнайтед победи с 2:0 Манчестър Сити на „Олд Трафорд“. Антони Марсиал се разписа в 30-ата минута след подаване на Бруно Фернандеш, а в самия край влезлият като резерва Скот Мактоминей реализира второ попадение.

Тимът на Солскяер опита да създаде проблеми на съперника с висока преса в началото и това за малко да даде резултат. В третата минута грешно подаване на Зинченко почти изведе Марсиал сам срещу Едерсон. Сити обаче бързо започна да доминира, като владееше топката в големи периоди и това доведе до опасни ситуации пред Де Хеа.

В деветата минута Стърлинг получи топката

в наказателното поле и стреля, но испанският вратар отрази удара. Малко по-късно Агуеро преодоля Магуайър, но Матич успя да се намеси в последния момент. Домакините стигнаха до първата си добра възможност в 15-ата минута. “Гражданите” загубиха топката, а Бруно Фернандеш изведе Джеймс, но ударът му не затрудни Едерсон.

Следващият период от срещата “червените дяволи” бяха по-активни. След грешка на Фернандиньо Марсиал напредна и стреля, но вратарят на Сити нямаше големи проблеми да се справи. Едерсон обаче не се справи добре в 30-ата минута и това доведе до първия гол в мача. Фернандеш записа поредна асистенция, след като от фаул насочи топката към Марсиал, а той стреля от движение. Ударът бе точен, но топката мина под Едерсон, а той можеше да се представи далеч по-добре в ситуацията.

Попадението сякаш още повече обърка отбора на Гуардиола, който продължи да бъде надиграван до края на полувремето. Освен това гостите не успяваха да сътворят нищо опасно в предни позиции, като през първите 45 минути стигна едва до един удар в очертанията на вратата на съперника.

Ман Юнайтед пък изпълняваше отлично тактиката на Солскяер, който надиграваше колегата си, както и в първия мач в първенството през този сезон.

Второто полувреме започна с драматични моменти и пред двете врати. Първо Агуеро бе изведен от Стърлинг и прати топката в мрежата, но бе вдигната засада. След разглеждане на ситуацията с ВАР решението бе потвърдено и голът не бе признат. Секунди по-късно Едерсон бе близо до това да провали Сити. Той изпусна топката под крака си и след това със сетни сили успя да я избие преди Марсиал да стигне до нея.

“Гражданите” подходиха по-агресивно след почивката и по-често застрашаваха Де Хеа. Изстрел на Фоудън бе отразен от испанския вратар, а след удар с глава на Отаменди топката мина над вратата. Гуардиола опита да промени нещо, като пусна Жезус и Марез на мястото на Агуеро и Бернардо Силва. В 70-ата минута Даниел Джеймс можеше до голяма степен да реши мача. Той се откъсна от защитата и си освободи пространство, но ударът му не бе достатъчно добър и Едерсон го отрази.

Стърлинг имаше шанс да изравни след центриране на Марез.

Английският национал не успя да засече топката, а малко по-късно Де Хеа трябваше да се намесва след удар на Жезус. С наближаването на края на двубоя натискът на Ман Сити се усилваше, а тимът на Солскяер се дръпна назад, за да пази преднината си.

„Червените дяволи“ не само се справиха, но и стигнаха до второ попадение в самия край. В опита си да започне бърза атака Едерсон хвърли топката напред, но тя отиде във влезлия като резерва Скот Мактоминей. Халфът веднага стреля от далечна дистанция и кълбото намери опразнената врата, което даде начало на празненства на “Олд Трафорд“.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.