Манчестър Юнайтед надделя с 4:0 над Кристъл Палас

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Манчестър Юнайтед записа четвърта поредна победа от началото на сезона на “Олд Трафорд”, след като надделя с 4:0 над Кристъл Палас. Отборът на Моуриньо е отбелязал 14 гола и не е допуснал нито един на собствения си стадион през настоящата кампания. “Червените дяволи” не оставиха шансове на закъсалия съперник, като още в третата минута Мата откри резултата.

Фелаини се разписа в 35-ата минута и в началото на втората част, а малко преди края Лукаку оформи крайното 4:0.

Отборът на Моуриньо оглави класирането с актив от 19 точки. Сериозните проблеми за Палас пък продължават. Отборът вече седми пореден кръг не може да спечели точка и да отбележи гол.

Малките надежди на гостите започнаха да се изпаряват много рано. Още в третата минута Манчестър Юнайтед поведе в резултата. Рашфорд проби отляво и прекрасно намери Мата в наказателното поле. Испанецът с прецизен удар прати топката в мрежата в своя мач номер 200 във Висшата лига.

“Червените дяволи” имаха сериозно преимущество, но с изтичане на минутите Палас успокои играта, поспря устрема на съперника и на моменти дори поглеждаше към вратата на Де Хеа. Ритъмът на игра на домакините бе нарушен и те не създаваха положения, а тимът на Ходжсън се опитваше да изнесе играта в по-предни позиции. В 32-ата минута след отлично подаване на Кабай Бакари Сако стреля от сравнително далечна дистанция. Диагоналният му удар без проблеми бе отразен от Де Хеа.
Точно, когато нещата изглеждаха малко по-добре за Палас, Юнайтед стигна до втори гол. В 35-ата минута центриране на Ашли Йънг стигна до Фелаини на далечната греда и той отблизо прати топката в мрежата. В края на полувремето отборът на Моуриньо пропусна няколко възможности за ново попадение. Удар с глава на Смолинг мина встрани от вратата, а Мхитарян стреля неточно от добра позиция.

С началото на втората част малкото останала интрига съвсем приключи. Фелаини отбеляза втория си гол в мача след центриране от фаул на Рашфорд и авансът на Юнайтед стана три гола. Домакините играеха малко по-пестеливо, но продължаваха да създават положения. В 71-ата минута Лукаку пропусна да се разпише от отлична позиция. Белгиецът обаче отбеляза поредния си гол четири минути преди края. Влезлият като резерва Марсиал проби отляво и пусна остра топка в наказателното поле, Лингард я пропусна и за Лукаку не бе особено трудно да я прати в мрежата отблизо. За него това бе седми гол във Висшата лига от началото на сезона.

МАН ЮНАЙТЕД – КРИСТЪЛ ПАЛАС 4:0
1:0 – Мата (3)
2:0 – Фелаини (35)
3:0 – Фелаини (49)
4:0 – Лукаку (86)

МАН ЮНАЙТЕД: Де Хеа, Валенсия, Смолинг, Джоунс, А. Йънг, Матич, Фелаини, Мата, Мхитарян, Рашфорд, Лукаку

КРИСТЪЛ ПАЛАС: Хенеси, Уорд, Сако, Дилейни, Ван Анхолт, Миливойевич, Кабай, Таунзенд, Пънчън, Шлуп, Сако

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.