Манчестър Юнайтед и Хъдърсфийлд завършиха 1:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Манчестър Юнайтед и Хъдърсфийлд завършиха 1:1 в предпоследния кръг от сезона във Висшата лига. По този начин „червените дяволи“ се простиха и на теория с шансовете си за място в Шампионската лига. Играчите на Солскяер имат още един мач до края на кампанията – гостуване на Кардиф през следващата седмица.

Скот Мактоминей откри резултата в осмата минута .  Двойно подаване между Мата и Погба доведе до рикошет в крака на играч на домакините . Tопката попадна в шотландския полузащитник, който я прати в мрежата.

60-ата минута домакините успяха да изравнят,

след като топката попадна във вратаря Льосъл след корнер . Tой успя със страхотен дълъг пас да намери Исаак Мбенза след слаба намеса на Люк Шоу .  За нападателя не остана нищо друго освен да преодолее Давид Де Хеа.

Само четири минути по-късно Алексис открадна топката от централния защитник на Хъдърсфийлд . Hавлезе в наказателното поле . Подаде към Рашфорд, но ударът на нападателя бе блокиран. В следващите минути последваха няколко корнера, които създадоха суматоха в наказателното поле . Все пак играчите на “териерите” съумяваха да предотвратят опасностите.

25-ата минута отлично разиграване между Алексис Санчес, Погба и Мата, изпрати последният в отлична позиция за удар от границата на наказателното поле .  Tопката премина в близост до десния стълб на вратаря Йонас Льосъл.

Само минута по-рано и домакините отправиха първия си изстрел по посока на вратата на Юнайтед, но той не застраши Де Хеа.

В следващите десет минути домакините успяха да изнесат играта в по-предни позиции . Tака и не успяваха да достигнат до опасни положения. В 36-ата минута хубав пас на Мата бе на път да изведе Рашфорд сам срещу вратаря, но Льосъл се намеси прекрасно и не даде възможност на нападателя да стреля. 39-ата минута достигна и до първото си опасно положение, когато пресата на Хъдърсфийлд донесе успях, грешен пас на Фил Джоунс към Мата бе пресечен, топката бе пратена бързо към нахлуващия в наказателното поле играч на домакините, но ударът на Карлан Ахерн-Грант бе спасен. Минута по-късно центриране в наказателното поле намери Погба, но ударът му срещна гредата.

52-ата минута Алексис Санчес получи топката около центъра на терена, но загуби лесно, а кълбото се озова в краката на Карлан Ахерн-Грант, но ударът му минава в страни от вратата на Де Хеа.

Чилийското крило на Ман Юнайтед Санчес пък получи контузия при съприкосновението и бе заменен няколко минути по-късно от младата надежда Таити Чонг.

60-ата минута домакините успяха да изравнят – 1:1. Топката попадна във вратаря Льосъл след корнер, а той успя със страхотен дълъг пас да намери Исаак Мбенза след слаба намеса на Люк Шоу, койото подцени ситуацията и не успя да отиграе топката, и за нападателя не остана нищо друго освен да преодолее Давид Де Хеа.

Веднага след попадението на домакините, играчите на Солскяер вдигнаха оборотите .

Първо Фил Джоунс, а след това и Маркъс Рашфорд пропуснаха от опасни положения пред вратаря Льосъл. В следващите минути “червените дяволи” се опитаха да наложат стихиен натиск над “териерите”. Това доведе до страхотно положение в 88-ата минута, когато Чонг не успя да отбележи сам срещу вратаря . Само 30 секунди по-късно Погба уцели напречната греда след страхотен удар от дъгата на наказателното поле.

В ответната атака пък момчетата на Ян Сийверт се озоваха трима на двама, но ударът на Ахерн-Грант бе спасен от Де Хеа. 98-ата минута Рашфорд отправи удар на отчаянието в десния ъгъл на вратата, но и той бе спасен с лекота от стража на Хъдърсфийлд, което и сложи окончателно точка на спора между двата отбора.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.