Манчестър Юнайтед – Брайтън 19 януари bet-bg.com

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Манчестър Юнайтед – Брайтън от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 19 януари (събота) от 17:00 часаОле Гунар Солскяер премина първия си сериозен тест на пейката на Манчестър Юнайтед, с победа с 0:1 срещу Тотнъм Хотспър на Wembley. Маркъс Рашфорд направи разликата в оспорвания мач.

Коефициентът за победа на Манчестър Юнайтед е 1.30. Равенството в мача е оценено с 5.75. Коефициентът за победа на  Брайтън и Хоув Албион е 12.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.bet365

Манчестър Юнайтед – Брайтън: Статистика Н2Н

Преди година Ман Юнайтед бяха номер 2 в класирането с 47 точки. Сега са номер 6 с 41 точки.
Статистиката на Ман Юнайтед като домакин този сезон: 6-3-1.
Ман Юнайтед са в серия от 4 поредни домакински победи.

Манчестър Юнайтед – Брайтън: Прогноза

Манчестър Юнайтед продължи да бъде безупречен при Солскяер, който доведе отбора до шест поредни победи. Такъв значителен ръст във формата показа, че Ман Юн се движи по точките с 5-тия Арсенал. Топ-4 вече е само на шест точки, а футболът в Шампионска лига вече не изглежда като илюзия, въпреки ужасното начало на кампанията с Жозе Моуриньо. Юнайтед ще има хубава възможност да запази своята добра форма в събота.

Посетителите прекратиха поредицата от четири мача без загуба във всички състезания с 0-1 загуба срещу Ливърпул миналия уикенд. Преди това те изравниха 2: 2 с Уест Хем Юнайтед на стадион Лондон.

Брайтън обикновено играе много по-добре у дома. Те вкараха  само девет гола с рекорд от 2 победи, 2 равенства и 7 загуби в 11 мача от този сезон.

Тъй като Червените дяволи държат три последователни чисти листа във всички състезания, ние вярваме, че Дейвид Де Геа всичко необходимо, за да запази мрежата си недокосната от Чайките. Rashford, Pogba & company би трябвало лесно да си свършат работата на другия край.

Манчестър Юнайтед да поддържа чист лист
Манчестър Юнайтед -1.5 хендикап

Бонус Нов Клиент за спортни залози

bet365

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и ПравилаРегистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:

Открийте си сметка, депозирайте 10 лв или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.

18+ | Залагай Отговорно | * бет365 | BeGambleAware.org

ВХОД КЪМ bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз. bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com