Манчестър Сити – Хъдърсфийлд bet-bg.com

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Манчестър Сити – Хъдърсфийлд от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 19 август (неделя) от 15:30 часаПеп Гуардиола ще бъде щастлив от старта на сезона на отбора си, след като момчетата му спечелиха заслужена победа с 2: 0 срещу Арсенал в Емирейтс миналата седмица.

Коефициентът за победа на Манчестър Сити е 1.10.  Равенството в мача е оценено с 13.00.  Коефициентът за победа на  Хъдърсфийлд е 26.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

BET365

Манчестър Сити – Хъдърсфийлд: Статистика Н2Н

Ман Сити са в победна серия от 3 мача.
По време на последните 5 срещи с Ман Сити като домакин, Ман Сити спечели 1 пъти, при 2 равенства и 2 победи за Хъдърсфийлд. Головата разлика е 5-3 в полза на Ман Сити.
Мачове от миналия сезон: 0-0 (Ман Сити домакин) и 1-2 (Хъдърсфийлд домакин).

Прогноза

Манчестър Сити даде предупреждение за титлата, като спечели победи срещу Челси и Арсенал, без да допусне гол.

Сега те искат само да запазят инерцията с победа срещу потенциалното дъно на отбора на масата.

Хъдърсфийлд не са направили много далеч от дома си миналия сезон и имат лош рекорд срещу отборите, завършили в топ 4.

Ще бъде трудно да ги изведете на стадион, където момчетата на Пеп постигат голове за забавление.

Първо полувреме – Ман Сити -1.5 Азиатски хендикап

BET365 ОФЕРТА НОВА СМЕТКА – РЕГИСТРАЦИЯ

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и Правила. Регистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:
Открийте си сметка, депозирайте 10 лв* или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв*.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити. *или еквивалент в друга валута.

18+ | Залагай Отговорно | * BET365 | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]