Манчестър Сити – Аталанта 22 Октомври bet-bg.com

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Манчестър Сити – Аталанта ще се проведе на 22 Октомври (вторник) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Манчестър Сити гони още три точки във вторник вечерта, което ще ги остави на прага на последните 16. Шампионите от Висшата лига може би са имали труден вътрешен старт, но имат шест точки от два мача.

Коефициентът за победа на Ман Сити е 1.20Равенството в сблъсъка е оценено на 7.00. Коефициентът за победа на Аталанта е 13.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Манчестър Сити – Аталанта: Двубой Статистика

Домакините са свежи след победа в Кристал Палас в събота, която ги постави само на шест точки от лидерите Ливърпул.

Манчестър Сити – Аталанта: Прогноза

След дебюта си в Шампионската лига на УЕФА през септември 2015 г., Рахим Стерлинг има заслугата за 24 гола в състезанието (15 гола, 9 асистенции), пет повече от всеки друг английски играч за това време. Така че очакваме Рахим да отбележи по всяко време в мача, заедно с домакинската победа. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com