Малага : Еспаньол,понеделник 08 Януари

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Малага : Еспаньол ще се проведе на 8 януари (понеделник) от 22:00 часа в сблъсък от Примера Дивисион на Испания. Оптимистичните Малага се стремят да обърнат своя късмет, когато в понеделник вечерта приветстват непоследователните Еспаньол.

Коефициентът за победа на Малага е 2.55. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Залози за това Еспаньол да победят се приемат със ставка 3.10.

Малага : Еспаньол: Статитика Н2Н

Еспаньол са без загуба в последните 10 срещи с Малага, s 5 победи и 5 равенства. Всички тези резултати са от испанската Ла Лига.

Домакинският рекорд на Малага срещу Еспаньол е лош – те имат загуби в 4 от последните 5 мача, а 1 е равенство.

Малага : Еспаньол: Прогноза

Тази среща може да бъде непредсказуема. Статистиката на отборите у дома и при гостуване показва непоследователност.

Очаква се мачът да завърши с малък брой голове, тъй като Малага има средно по 1,1 гола на мач в домакинството, а Еспаньол –  0,65 при пътувания. Под 2.5 гола в мача е подходящия избор за залог.

Под 2,5 гола в мача.

По- смелите играчи могат да изпробват 0-0 точен резултат в края на първото полувреме

 

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всико за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерите в техния бърз и лесен за навиакция уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помоща на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се свалия от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлга bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиенски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитн/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG