[:bg]Макс Верстапен от Ред Бул спечели на домашната си писта[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Дори най-големите оптимисти не са вярвали, че Ред Бул ще спечелят на домашната си писта, но младата звезда Макс Верстапен го направи. Холандецът прати в екстаз трибуните изпълнени с над 20 хиляди холандски и още много домашни фенове на Ред Бул.

До четвъртата победа в кариерата на Верстапен като пилот на Формула 1 се стигна след много обрати и отпадания на лидери. Въпреки това Макс извоюва първото си място и не се пропука под натиска, който му нанесе Кими Райконен. Опитният финландски пилот на Ферари успя да стопи изоставането си от шест секунди до малко над една за няколко обиколки, но не му достигна още една за да измъкне победата от ръцете на Макс.
След наказание на стартовата решетка и слаб старт Себастиан Фетел пропадна до деветото място. Четирикратният световен шампион отново показа защо е един от най-титулуваните пилоти в историята на Формула 1 и успя да се върне в челото с много изпреварвания, като най-важното бе срещу Хамилтън.
Ферари не използваха познатата практика за размяна на позиции между съотборници, когато водещият в класирането пилот се движи зад съотборника си. Така Фетел остана трети, но след пълното фиаско на отбора на Мерцедес успя да си върне лидерството в шампионата, макар и с една точка пред втория Люис. Валтери Ботас и Люис Хамилтън отпаднаха от надпреварата заради технически проблеми, което дойде като пълен шок за всички.
Люис Хамилтън стартира много добре и успя да изпревари съотборника си Валтери Ботас и така вече е водач на колоната. Райконен също потегли силно, вклини се между двата болида на Мерцедес и дори атакува лидера Хамилтън. На спирането обаче блокира предните си гуми и последва атака от Ботас, който си върна второто място.
Няколко завоя след това Макс Верстапен пробва атака и Кими сдаде третото място за сметка на младия холандски пилот на Ред Бул. Другият пилот на Ферари Себастиан Фетел също не се справи на старта и потъна до деветото място.
До 14-ата обиколка подреждането в топ пет е непроменено. Водач е Хамилтън, следван от Ботас и Верстапен. Райконен е четвърти, а Даниел Рикардо пети. Единствен Фетел направи изпреварвания от по-задна позиция и вече е шести, като започва сериозно да притеснява петия Рикардо.
В 15-ата обиколка повреда в хидравличната система на скоростната кутия доведе до отпадането на Ботас от втора позиция.
Отпадането на Валтери доведе до виртуална кола на сигурността. От това се възползваха пилотите на Ферари и Ред Бул, но това не успя да направи лидерът Хамилтън. Това в по-късен етап от надпреварата може да се окаже фатално за британската звезда на Мерцедес.
В 26-ата обиколка Хамилтън влезе в бокса по-рано от първоначалната си стратегия в опит да отговори на атаката от преследващите го съперници. Британецът очаквано загуби три позиции, но все пак успя да излезе точно пред Фетел на четвърта позиция.
В 39-ата обиколка Фетел нанесе своя удар и след атака успя да изпревари директния си съперник за световната титла тази година Люис Хамилтън. Така германският пилот вече стигна от девета до третата позиция и ще започне да преследва и втория Райконен.
В същата обиколка Даниел Рикардо реши да влезе в бокса за втора смяна на гуми, след като преди това губеше време във всяка обиколка от преследващият го Фетел.
В 56-ата обиколка вторият повреден двигател на Рено извади от битката за място на подиума Даниел Рикардо от Ред Бул. Съотборникът му Макс Верстапен продължава да води класирането в Австрия и ако стигне до победата ще взриви трибуните на домакинската писта за Ред Бул.
В 64-ата обиколка отбора на Мерцедес отпадана заради технически проблем . Така Люис Хамилтън не успя да финишира и отпадна движейки се на четвърта позиция, като за първи път от 2016 година и двата болида на Сребърните стрели не успяват да завършат състезание.
До финала на Гран При на Австрия остават едва четири обиколки, но атаката на Кими Райконен срещу лидера Макс Верстапен от Ред Бул става все по-силна. Финландският пилот на Ферари вече доближи холандеца на 2.7 секунди и продължава да натиска здраво. Трити все още се движи другият пилот на Ферари Себастиан Фетел.
До финала обаче Верстапен удържа на натиска от Райконен и извоюва четвъртата победа в кариерата си на пилот във Формула 1. Райконен направи всичко по силите си, доближи максимално Верстапен, но не му стигна още една обиколка, за да завърши атаката си. Трети на подиума се качи другият пилот на Ферари Себастиан Фетел.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.[:]