Майнц 05 победи с 4:2 Хофенхайм

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Хофенхайм се провали в края на визитата си на Майнц 05 в последния мач от тазгодишния сезон на Бундеслигата. Хофе се нуждаеше от победа и благоприятно развитие в някои други мачове, за да достигне до седмата позиция в крайното класиране, което щеше да го прати в Лига Европа. Срещата започна повече от отлично за тима Баден-Вюртемберг и те поведоха с 2:0 до средата на първата част. В края на полувремето останаха с човек по-малко и след почивката всичко се обърка . В крайна сметка играчите на Юлиан Нагелсман загубиха с 2:4 . Tака се простиха с надеждите си за участие в Европа.

Резултатът бе открит от гостите в 12-ата минута. Тогава комбинация между Кристоф Баумгартнер и Керем Демирбай позволи на Ишак Белфодил да даде преднина на Хофе. В 34-ата минута Андрей Крамарич удвои след отлично изпълнение на пряк свободен удар. Точно когато всичко вървеше “по мед и масло” за гостите срещу съперник, който не се бореше за нищо, те останаха с човек по-малко. Баумгартнер получи втори жълт картон и остави тима с десет души.

В 65-ата минута Флориан Грилич спъна в наказателното поле Даниел Брозински и съдията отсъди дузпа, която потърпевшият сам реализира – 1:2. В края на мача натискът на Майнц стана много силен .В 79-ата минута само ВАР повторението спаси Хофе от изравняването. Жан-Пол Ботиус прати топката в мрежата с плътен удар .  Oказа, че при изграждането на атаката е имало игра с ръка на голмайстора и попадението бе отменено.

Пет минути по-късно обаче нямаше връщане назад и Ботиус изравни с хубав удар близо до границата на наказателното поле.

В 90-ата минута Ботиус вкара трети гол за Майнц с нов далечен удар. Така надеждите на Хофенйахм угаснаха и в разочарованието си играчите на Наглесман допуснаха и четвърто попадение във вратата си дело на Жан-Филип Матета за крайното 4:2.

По този начин Хофенхайм приключва сезона с актив от 51 точки на девето място в крайното класиране  и няма да участва в европейските клубни турнири. Майнц от своя страна финишира на 12-а позиция с 43 и също изпраща незадоволителен сезон.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.