Мавритания – Тунис вторник 02 Юли

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Мавритания – Тунис ще се проведе на 02 юли (вторник) от 22:00 часа в среща за Купата на Африканските нации. Мавритания направи разочароващо първо излизане срещу атакуващата страна на Мали, макар че миньорите отскочиха миналия път, като задържаха Ангола с 1:1.

Коефициентът за победа на Мавритания е 7.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75Залози за това Тунис да победят се приемат с коефициент 1.55. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Мавритания – Тунис: Двубой статистика

Тунис нямат загуба в последните си 5 мача.

Мавритания – Тунис: Прогноза

В залаганията „Тунис да спечели и под 2.5 гола“ изглежда солидна опция при настоящите цени. Мъжете на Мартинс да Силва не са направили достатъчно, за да внушат, че могат сериозно да затруднят тунизийците, които въпреки допуснатите цели, се справиха добре срещу силната страна на Мали. Въпреки това Мавритания не е изправена пред най-тежките атаки, така че трябва да запазят репутацията на респекта. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com