Люис Хамилтън спечели състезанието във Формула 1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Люис Хамилтън стартира от полпозишън и 53 обиколки по-късно спечели състезанието за Грна При на Италия. Пилотът на Мерцедес поведе още в първите метри от надпреварата на „Монца“ и не позволи да бъде изпреварен до финала. Втори финишира съотборникът му Валтери Ботас, който за разлика от Хамилтън, трябваше да си извоюва мястото на подиума с доста битки в колоната.

Така тимът на Сребърните стрели записа двойна победа, а Люис си върна първото място в класирането при пилотите.
За радост на тифозите на подиума се качи и един пилот на Ферари – Себастиан Фетел завърши трети и успя да види най-червената публика, дошла специално да подкрепи отбора в домашното състезание на Скудерия.

Даниел Рикардо с Ред Бул направи страхотно състезание, но не можа да се пребори за третата позиция и остана четвърти. Ето как се разви всичко:
Очаквано, Люис Хамилтън прави страхотен старт и не позволява на новодишлите в челото да му отнемат лидерството. Ланс Строл губи втората позиция от Естебан Окон, а по-назад Кими Райконен изпреварва Валтери Ботас от външната страна при Curva Grande. В тази първа обиколка Верстапен, който стартира от 13-о място заради наказание, вече е осми. До контакт обаче стигат Фелипе Маса и Серхио Перес.
Във втората обиколка Ботас иска да си върне изгубената позиция и атакува Райконен на правата. Разбира се, маневрата е успешна за пилота на Мерцедес. След това Валтери влиза във въздушния поток на Строл и става трети. Фетел също напада съотборника си и му отнема петото място.

Катастрофа между Маса и Верстапен, докато двамата спорят за позиция при първия шикан. Макс веднага докладва за щети, а напред Ботас изпреварва и Окон и става втори. Верстапен влиза в бокса, куцайки. Доста бавен стоп за пилота на Ред Бул заради смяна предното крило и преминава към гуми суперсофт. Инцидентът ще бъде разгледан от стюардите

Фетел върви уверено по пътя на Ботас – атакува и успява да изпревари Строл при Ascari, ставайки четвърти. В това време Хамилтън, който води спокойно колоната, записва най-бърза обиколка, а преднината му е от комфортните 3.6 секунди. Фетел вече диша във врата на Окон за третото място, а назад Райконен изпуска момента за спиране при първи завой и трябва да мине през зоната за сигурност. Връща се зад Строл и поне няма да получи наказание.

В осмата обиколка Фетел най-после влиза във въздушния поток на Окон на правата и го изпреварва. Така подреждането в челото отново е с обичайните – Хамилтън, Ботас и Фетел. Назад Рикардо е девети, след като стартира 16-и, а съотборникът му е последен заради проблемите. В този момент стюардите потвърждават, че няма да накажат нито него, нито Маса за случилото се.

Райконен влиза от шесто място за гуми софт, но и неговият бокс не е от най-бързите. След него идва и Окон от пета позиция, връща се десети пред Кими. Рикардо минава Перес и става шести, а накрая в бокса влиза и Строл. Отборът обаче не успява да го върне пред Райконен.

В 19-ата обиколка Хамилтън започва да настига Ромен Грожан, който е последен, а Ботас е на четири секунди от лидера. Назад Ред Бул окуражават Рикардо да атакува Фелипе Маса, който след малко влиза в бокса от пета позиция и излиза 10-и с гуми софт. Така австралиецът лесно става четвърти и набелязва следващата си жертва. Съотборникът му, който е много назад, определено изпитва трудности. Отборът го пита не може ли по-бързо да се изтегли напред и отговорът на Макс: „Не мисля“.

В 26-ата с DRS Райконен напада Окон и го изпреварва от външната страна, за да стане шести. Французинът се отбранява, но позицията просто е за Кими. Другият пилот на Ферари пък се оплаква от гумите.

Верстапен влиза за втория си бокс, получава нов комплект суперсофт и излиза 17-и. Напред в колоната битката е между Ланс Строл и Естебан Окон. Строл е с активиран DRS, но първият му опит не е успешен. След малко Фетел влиза от третото място в бокса, Ферари му дават софт гуми и го връщат четвърти, малко зад Рикардо и пред Перес. В същата обиколка в бокса влиза и лидерът Хамилтън. Добър стоп за пилота на Мерцедес, който се връща на втора позиция зад Ботас, който също трябва да мине за нови гуми скоро.

В 33-ата обиколка до пита отива и Перес за гуми софт и излиза девети зад Маса, Строл и Окон. Обиколка по-късно същото упражнение прави и временният лидер Ботас. Бързо спиране за финландеца, който се връща зад съотборника си.

Фетел пропуска първия шикан, а съотборникът му Райконен е под напрежение от Рикардо, който е твърдо решен да му отнеме позицията. В това време Хамилтън записва нова най-бърза обиколка. Рикардо е опасно близо до Кими и просто не му дава шанс да се защити. Даниел вече е четвърти и следващата му мишена е Фетел.

Хамилтън докладва на Мерцедес, че е усетил лека липса на мощност в последната обиколка, докато Рикардо записва нова най-бърза в състезанието. Пилотът на Ред Бул вече е на 10 секунди от Фетел, но ще успее ли да се пребори за подиума, предстои да видим.

След малко става ясно, че Хамилтън вече очевидно е добре, защото стабилизира преднината си пред Ботас. Назад Верстапен изпреварва Квят, но все още е извън зоната на точките на 11-а позиция. Рикардо настига Фетел, но твърде бавно – разликата помежду им е 6.8 секунди, а до финала остават шест обиколки. След малко Верстапен успява да се пребори за 10-ото място, изпреварвайки недоволстващия Магнусен, а Рикардо е на 6.2 секунди от Себастиан.

В последните минути от състезанието Хамилтън отново записва най-добро време, но Рикардо веднага го подобрява. Пилотът на Ред Бул вече е на 4.6 секунди от Фетел, но като че ли първо ще види финиша, а не атака срещу Себастиан.
Хамилтън вече прави последна обиколка и е на много малко от това да стане новият лидер в класирането при пилотите. И го прави! Ботас е втори и така Мерцедес отново записват двойна победа. Фетел побеждава Рикардо и финишира 4 секунди пред него, заемайки третото място. Райконен е пети, а Естебан Окон шести, но битката за последните места в зоната на точките не е свършила. Строл успява да задържи Маса зад себе си, а след двамата пилоти на Уилямс е Перес на девета позиция. Последният в топ 10 е Макс Верстапен с Ред Бул.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.