Люис Хамилтън спечели Гран При на Белгия

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Звездата на Мерцедес Люис Хамилтън спечели днешната Гран При на Белгия. Британецът стартира от полпозишън и не позволи на преследвача си Себастиан Фетел да му отнеме победата. Така Люис намали изоставането си от Фетел до седем точки и битката за световната титла във Формула 1 се очертава да бъде изключително оспорвана до самия финал на сезона.

Битката за победата в Гран При на Белгия стартира точно в 15ч. българско време. След вчерашното си много силно представяне в квалификацията от първа позиция стартира пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън. Британецът изравни рекорда на Михаел Шумахер за спечелени полпозишъни (68) и ще направи всичко по силите си да спечели победата на легендарната писта „Спа“.

От втора позиция Люис ще бъде атакуван след старта на първи завой от лидера в класирането при пилотите Себастиан Фетел. Пилотът на Ферари остана втори вчера, но направи най-добрата си обиколка в последния си опит, а в тренировките показваше много силно темпо в дълги серии обиколки със състезателно темпо.

Трети е Валтери Ботас, който ще опита да помогне на съотборника си Хамилтън с атака на втората позиция на Фетел. Четвърти пък е съотборникът на Себастиан в Скудерия Кими Райконен.
След старта Хамилтън запази лидерството си след атака от Фетел на първи завой. Германецът продължи да се движи на скоростната кутия на британеца, но така и не успя да го изпревари в следващите завои. Зад двамата лидери Ботас също успя да остане трети и да задържи зад себе си четвъртия Райконен.

Най-много позиции след старта спечели Фернандо Алонсо. Пилотът на Макларън-Хонда стигна до 7-а позиция от 11-а, но до петата обиколка Нико Хюлкенберг от Рено си върна седмата позиция, а след това веднага същото направиха и двамата съотборници във Форс Индия Себастиан Окон и Серхио Перес. Така Фернандо в момента се движи десети.

В осмата обиколка най-лошият кошмар на Макс Верстапен се сбъдна и холандският пилот на Ред Бул отпадна за шести път от началото на сезон 2017 заради техническа повреда. Белгия се явява като домашно състезание за Макс, който е с холандски паспорт, но е роден в Белгия.
В 13-ата обиколка лидерът в състезанието Хамилтън влезе в бокса. Така Фетел поведе колоната и в момента опитва да направи най-добрата възможна обиколка, която да му позволи да „прескочи“ Люис при излизането на пилота на Ферари от бокса.

В 15-ата обиколка за смяна на гуми влезе и Фетел. Преди това обаче Хамилтън направи рекордна обиколка в най-важния момент и така при връщането на Себ на трасето отново се върна на първата позиция.

В обиколка 29 съотборниците във Форс Индия Себастиан Окон и Серхио Перес се удариха и заради останките от предно крило и разпаднали се парчета гуми на пистата за първи път днес излезе колата на сигурността. Лидерът Хамилтън и следващият го по петите Фетел минаха през бокса, като британецът заложи на най-твърдите, а германецът на най-меките сликове на Пирели.

В 34-ата обиколка състезанието бе рестартирано и последва мълниеносна атака на Себастиан срещу Люис. На изкачването на „Червената вода“ Себ почти успя, но не му стигнаха няколко метра при спирането и Хамилтън успя да влезе първи в следващия завой. Така британецът отново защити позицията си и по-малко от десет обиколки трудно ще бъде спрян по пътя му към победата в Белгия.

Точно това се случи и Люис успя да задържи зад гърба си втория Фетел и така пилотът на Мерцедес спечели победата в Белгия, която е и 58-а в кариерата му. С победата си днес Хамилтън намали изоставането си от 14 на 7 точки от лидера в шампионата Себастиан.

Четирикратният световен шампион пробва всичко, но мощността на германските двигатели в „Сребърните стрели“ не му позволи да се качи на най-високото стъпало на почетната стълбичка. Даниел Рикардо от Ред Бул отново се възползва от отпадането на съотборника си Макс Верстапен и наказанието от пет секунди престой в бокса на Райконен и се качи на третото място от подиума. Кими от своя страна успя да се изкачи до четвъртото място.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.