Люис Хамилтън записа най-бързата обиколка в последната тренировка

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Люис Хамилтън записа най-бързата обиколка в последната тренировка преди квалификацията за Гран При на Великобритания. Местният герой даде 1:28.063 минути, с 0.032 секунди по-бърз от основния си конкурент – Себастиан Фетел с Ферари.

Другият пилот на Мерцедес, Валтери Ботас, финишира трети на 0.074 секунди от лидера, а четвърти отстана Кими Райконен с Ферари, но с 0.669 секунди изоставане. Ред Бул изостанаха леко – Даниел Рикардо бе шести, а Макс Верстапен завърши на осма позиция. Нико Хюлкенберг с Рено ги изпревари и стана пети, Ромен Грожан с Хаас – седми, а топ 10 запълниха Фелипе Маса с Уилямс и Стофъл Вандоорн с Макларън.
Хамилтън бе този, който задаваше темпото в третата тренировка днес. Сесията започна с очакване всеки момент да завали и повече пилоти предпочетоха да излязат на пистата веднага и да запишат резултатите си преди това. И наистина, в последните 20 минути от тренировката дъжд имаше.

В първите излизания със софт смесите на Пирели поведе Валтери Ботас с 1:28.827 минути. След това съотборникът му Хамилтън се намеси с 1:28.747 минути с гумите с жълт кант – време, което остана неподобрено дълго. Накрая самият Люис го стори и даде 1:28.064. Ботас успя да се доближи на 0.151 секунди с първия си опит със суперсофт, но Фетел се оказа по-бърз и застана на 0.032 секунди от лидера.

15 минути по-късно заваля и обиколката на Хамилтън остана най-силна. Назад Кими, който финишира четвърти, също бе със суперсофт, за разлика от Грожан и Верстапен, които бяха със софт. Всъщност Макс направи опит и със суперсофт, но твърде късно и дъждът го хвана. Пилотът на Ред Бул излезе от пистата при Brooklands и после се прибра в пита.

Освен Верстапен имаше и други, които записаха времената си със софт – Карлос Сайнц с Торо Росо, който остана 17-и, и Ланс Строл с Уилямс. В последните минути всички излязоха на пистата с гуми интермедия, но след няколко завъртания разбраха, че условията не са подходящи. Пример за това бе дрифтът на Даниел Рикардо, който едва се размина със стената при Club, както и Маркус Ериксон, който направи пирует при Vale.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.