Лутън – Брентфорд вторник 25 Февруари bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Лутън – Брентфорд ще се проведе на 25 Февруари (вторник) от 21:45 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. Най-добрите усилия на Брентфорд да прогонят първите две страни не бяха достатъчни в събота, тъй като бяха спрени от впечатляваща страна на Блякбърн.

Коефициентът за победа на Лутън е 5.25Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Брентфорд е 1.65. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лутън – Брентфорд: Двубой Статистика

Джеймс Колинс е голмайстора на Лутън с 10 гола. Оли Уоткинс има 21 гола за Брентфорд.
Преди година Брентфорд бяха номер 15 в класирането с 43 точки. Сега са номер 4 с 56 точки.
Брентфорд нямат загуба в последните си 4 мача като гост.

Лутън – Брентфорд: Прогноза

Томас Франк успя да поведе екипа си до добри резултати срещу силни страни. Срещу отбори от долната половина, Брентфорд спечели пет и изравни две от осем пътувания. Като имаме предвид рекордите на Лутън срещу челните страни, в които те губят осем от девет срещи с първите шест, ние залагаме за гостуваща победа в този сблъсък.

365prognozi.com е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. В 365 Прогнози можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. bet-bg365 Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт. bet365 спорт

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet-bg на живо

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: 365 прогнози / 365prognozi.com