Лудогорец свали ЦСКА-София от върха в класирането

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Лудогорец свали ЦСКА-София от върха в класирането, след като надигра червените с 1:0. Единственото попадение вкара Вандерсон в 21-ата минута, но разградчани трябва да съжаляват, че спечелиха с толкова малък резултат, тъй като пропуснаха още три много чисти положения.

От своя страна футболистите на Нестор ел Маестро разчитаха единствено на статични положения и мелета, но дори от тях създадоха твърде малко положения, за да претендират за нещо повече от минимална загуба.
Наставниците и на двата отбора направиха любопитни промени в стартовите си състави. В този на домакините като централен защитник игра Антон Недялков и се справи блестящо в партньорство Козмин Моци, които обезличиха напълно голмайстора на гостите Мауридес. Ел Маестро пък заложи на дефанзивна тактика с трима полузащитници в лицето на Малинов, Пинто и Бикел. Божидар Чорбаджийски не попадна в групата, а неговото място зае Стивън Перейра. В атака Едвин Джеси остана на пейката.
В 12-ата минута Кампаняро отне топката от Перейра и Бодуров бе принуден да го фаулира пред наказателното поле. Марселиньо стреля от прекия свободен удар, Черниаускас изби, а при добавката Вандерсон стреля в аут.
Постепенно Лудогорец взе изцяло инициативата и секунди по-късно Мисиджан отправи бомбен шут, който летеше опасно към червената врата, но Мауридес подложи своята глава и изчисти в корнер.
В 18-ата минута и ЦСКА-София погледна по-смело към противниковата врата. Червените спечелиха корнер, а след неговото изпълнение Перейра отправи изстрел с глава, който премина покрай лявата греда.
Така се стигна до 21-ата минута, в която Лудогорец откри резултата. Натанаел пусна великолепен извеждащ диагонален пас към Вандерсон, вторият си пое добре топката, но стреля в тялото на хвърлилия се срещу него Черниаускас. След спасяването Вандерсон догони топката на лявото крило и след брилянтен прехвърлящ удар вкара за 1:0.
След попадението разградчани заложиха на дълги разигравания около центъра на терена. От своя страна пък до края на полувремето ЦСКА рядко застрашаваха противниковата врата и се отчетоха със само един шут на Тиаго от дистанция, който не затрудни Броун.
Пет минути след началото на втората част домакините можеха да удвоят. Мисиджан направи двойно подаване с Марселиньо, излезе очи в очи с Черниаускас, но стреля прибързано и вратарят на гостите без проблем спаси.
В 57-ата минута Сисиньо изведе с пета Вандерсон сам срещу вратаря, но вторият изигра изключително несериозно ситуацията и позволи на Черниаускас да му отнеме топката. Секунди по-късно трима от Лудогорец излязоха срещу двама червени защитници, но Натанаел прояви егоизъм и стреля с неудобния си десен крак високо над напречната греда.
В 64-ата минута Марселиньо изведе Мисиджан, който пусна по земя към Кешерю, румънецът стреля от два метра, но Черниаускас за пореден път спаси.
В 77-ата минута и червените създадоха нещо по-опасно за втората част. Тиаго стреля от фаул от много малък ъгъл, Броун не прецени добре летежа й и тя „кацна“ на напречната греда.
До края на двубоя ЦСКА-София заложи на центрирания от своята половина към наказателното поле и в заключителните секунди на срещата сътвори много опасно меле, но шутът на Мауридес бе блокиран от Антон Недялков.
Така, след първото поражение в първенството, ЦСКА-София отстъпи първото място, където се настани Левски. Лудогорец пък съкрати изоставането си от първото място на 3 точки.
ЛУДОГОРЕЦ – ЦСКА-СОФИЯ 1:0
1:0 Вандерсон

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.