Лудогорец отнесе Витоша (Бистрица) с 3:0

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Лудогорец отнесе Витоша (Бистрица) с 3:0 в последния двубой от 17-ия кръг в Първа лига. По този начин „орлите“ запазиха преднината си от четири точки на върха пред преследвача ЦСКА-София. Третият Левски пък е на 10 точки зад шампионите. При първия гол на „зелените“, реализиран от Клаудиу Кешерю,

имаше засада, която не бе отсъдена. После обаче Лукас Саша бе повален непозволено в наказателното поле на „тигрите“, но дузпа не бе свирена, а такава имаше. След това Вирджил Мисиджан и Густаво Кампаняро фиксираха крайното 3:0.

Още с прозвучаването на първия съдийски сигнал „орлите“ погледнаха смело към вратата на Михаил Иванов. Старши треньорът на бистричани Костадин Ангелов заложи на познатата от двубоя с Левски схема, която му донесе и късмет, и точка. Точно поради тази причина, макар да се настаниха трайно в половината на Витоша, първият опасен удар на разградчани дойде чак в 15-ата минута. Капитанът Светослав Дяков стреля от около 20-ина метра, но право в ръцете на стража.

В 34-ата минута Жуниор Кишада се възползва от подхлъзването на Кристиан Узунов в центъра на терена, напредна и опита от далечна дистанция да стреля. Ударът му обаче премина встрани от вратата. Две по-късно отново нисичкият бразилец навърза двама защитници в зелено и опита технично да завърти с десния крак топката, но изпълнението му бе крайно неточно.

Пет минути преди края на първата част низвергнатият голмайстор на Лудогорец Клаудиу Кешерю все пак успя да промуши топката в мрежата на Иванов. Попадението му обаче бе отменено заради засада. Румънецът, който рядко попада сред титулярите на Херо, не остана доволен от решението на втория помощник Младен Маринов и след като бурно изрази негодуванието си, бе декориран в жълто.

През всичките 45 минути разградчани диктуваха темпото на терена, докато гостите, плътно прибрани и добре отбраняващи се във и пред наказателното поле, разчитаха основно на контраатаки. Витоша на няколко пъти стигна в близост до вратата на Лудогорец, но до удар така и не се стигна.

Втората част започна така, както приключи първото полувреме. В 52-ата минута Светльо Дяков изведе по изключително техничен начин Мисиджан зад защитата на Витоша. Холандецът пусна успоредно топката в наказателното поле, но Иванов пресече паса. Топката попадна в Кишада, който стреля, но вратарят отново самопожертвователно се хвърли и отново спаси. При третия опит обаче Клаудиу Кешерю успя да промуши топката в мрежата на Витоша. Повторенията на ситуацията обаче показаха, че при паса към Мисиджан холандецът е бил в положение на засада.

Секунди по-късно обаче, пред погледа на един от допълнителните асистенти, Николай Христозов фаулира Лукас Саша в наказателното поле. Сигнал обаче не последва. Такъв обаче имаше малко след това, когато за втори груб фаул в рамките на няколко минути влезлият на почивката като резерва Даниел Кутев получи два бързи жълти картона и още в 63-ата минута остави тима си с човек по-малко.

В 64-ата минута центриране на Лукас Саша отдясно попадна на волето на Вирджил Мисиджан и холандецът опъна мрежата за 2:0. С това де факто двубоят на „Лудогорец Арена“ приключи. Само четири минути по-късно „орлите“ мушнаха и трети гол – Кешерю намери с петичка Густаво Кампаняро и с хубав шут от 20 метра халфът матира Мишо Иванов на бистришката врата. Мачът откровено се доиграваше, а в самия край Лукас се размина с много красиво попадение. Бразилецът пое дълъг пас отдясно, навлезе в наказателното поле и потърси далечния ъгъл, но не сполучи.

Лудогорец – Витоша (Бистрица) 3:0
1:0 Кешерю (52)
2:0 Мисиджан (64)
3:0 Кампаняро (68)

Лудогорец: Броун, Василев, Саша, Терзиев, Форстър, Дяков, Кампаняро, Вандерсон, Мисиджан, Кишада, Кешерю
Старши треньор: Димитър Димитров

Витоша: Иванов, Върбанов, Узунов, Гьонов, Садула, Мутафчийски, Цанков, Христозов, Отофе, Пеев, Лазаров
Старши треньор: Костадин Ангелов

Главен съдия: Владимир Вълков

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.