Лудогорец надигра с 1:0 Университатя (Крайова)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Лудогорец надигра с 1:0 Университатя (Крайова) в четвъртата проверка за последните 7 дни на орлите в Австрия. Голът вкара Козмин Моци, който се разписа в 86-ата минута от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Марселиньо.

Преди това пък реферите отмениха два гола на българския тим заради изключително спорни засади. Румънците бяха най-близо до попадение в 53-ата минута, когато нацелиха напречната греда.

Старши треньорът на разградчани Георги Дерменджиев започна с променен стартов състав в сравнение с предишните проверки, в който фигурираха имената на младите Александър Василев и Ерол Дост. Като титуляр за Университатя стартира бившият защитник на ЦСКА Апостол Попов, а след почивката се появиха Радослав Димитров и бившият бранител на Лудогорец – Александър Барт. Христо Златински не записа минути, тъй като е контузен.

Първата по-сериозна възможност бе за българския тим. В 4-ата минута Жоао Пауло центрира от корнер към Игор Пластун, който стреля с глава, но в аут.

В 12-ата минута Мисиджан центрира от корнер, но сантиметри не достигнаха на Кишада да вкара в празната врата. Преди това румънците отправиха два шута към българската врата, но Ренан без проблем спаси.

До края на първото полувреме двата отбора заложиха предимно на битка в центъра на терена и головите положения липсваха за сметка на многото грешки при подаванията.

В началото на втората част в игра за Лудогорец се появиха Васил Симеонов, Марселиньо, Анисе, Вандерсон, Китов, Моци, Натанаел, Лукоки, Лукас Саша, Керчев и Кафу.

В 50-ата минута Лукоки вкара след центриране отляво, но попадението бе отменено поради спорна засада. Само 180 секунди по-късно Андрей Иван стреля технично от границата на наказателното поле и нацели напречната греда на разградската врата.

Постепенно Лудогорец наложи сериозно превъзходство и положенията започнаха да се редуват едно след друго.

В 75-ата минута опасен шут на Лукас Саша не намери целта. Малко по-късно Кафу опита да вкара с глава, но не уцели добре топката. В 82-ата минута отново Кафу имаше шанс да открие резултата, когато стреля от 7-8 метра, но в тялото на противников футболист. Секунди по-късно Кафу успя да вкара, но попадението отново бе отменено заради много спорна засада.

Логичното се случи в 86-ата минута, когато Марселиньо финтира двама бранители на румънците, които го фаулираха и Лудогорец получи право да изпълни дузпа. Зад топката застана Козмин Моци и след силен шут под гредата вкара за крайното 1:0.

ЛУДОГОРЕЦ – УНИВЕРСИТАТЯ 1:0

1:0 Козмин Моци 86 д.

Лудогорец: 33. Ренан, 4. Сисиньо, 32. Пластун, 55. Терзиев, 19. Василев, 10. Кампаняро, 72. Дост, 93. Мисиджан, 11. Кишада, 28. Кешерю, 37. Пауло

Университатя: 12. Каланчеа, 2. Владоя, 18. Попов, 6. Келич, 24. Бричеаг, 8. Матею, 54. Скречиу, 10. Густаво, 22. Балута, 11. Банчу, 9. Иван

Оферта на 2017Bet365 за множествен залог за Европейски футбол. Ви дава шанс да получите бет365 бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза, елиминациите на Шампионската Лига и трансфери с bet365 transfer. Тази бет365 оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции. Направен преди мачовете, за bet365 резултати: Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА. Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия. Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия.

Bet365 bg предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Bet365 live също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Може да правите bet365 спортни залози и през bet365 mobile и bet365 app. Едва след като си направите bet365 регистрация. Ще можете да използвате всички оферти като bet365 бонус лоялност, бет365 бонус код, bet365 sign up bonus code и др. За да можете да използвате пълноценно сметката си – най-вече. За да можете да правите бет365 теглене – трябва да преминете през процес по верификация на акаунта си. Следете актуални коефициенти и bet365prognozi за най-важните събития всеки ден. Bet365 мобилно приложение работи и с bet365 mobile android и iOS, mac. Не забравяйте, че за всяка оферта и залог важат бет365 правила. Може да ни откриете в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.