Лудогорец и ЦСКА-София завършиха 0:0

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Лудогорец и ЦСКА-София завършиха 0:0 в мач 28-ия кръг на Първа лига. Срещата започна по-добре за червените и до 10-ата минута футболистите на Любо Пенев на два пъти имаха шанс да отбележат, но Евандро пропусна.

След почивката обаче Лудогорец наложи тотална доминация. В 87-ата минута Кешерю вкара топката в мрежата .  Попадението правилно бе отменено, тъй като румънецът бе малко зад бранителите при паса към него.

Иначе наставниците на двата тима Стойчо Стоев и Любослав Пенев извършиха общо шест промени в сравнение със съставите, които започнаха за Купата през седмицата.

В този на орлите липсваха Манолев, Сисиньо, Горалски и Анисе. На техните места играха Лукас Саша, Недялков, Дяков и Серкан Юсеин. При червените промените бяха две – Евандро и Жеферсон замениха Енрике и Бикел.

Червените можеха да открият резултата още във втората минута .  Евандро се откъсна сам срещу вратаря леко отляво, но стреля в главата на Ренан. В 7-ата минута Лудогорец организира опасна атака . Вандерсон се откъсна отляво и опита да намери с пас по земя непокрития Лукоки, но пасът му бе пресечен.

В 9-ата минута Евандро пропусна нова добра възможност. Рубен Пинто бе изпуснат отдясно и центрира към своя съотборник, който стреля от въздуха, но Ренан изби.

В 17-ата минута ЦСКА-София създаде още едно добро положение.

Григоре изпусна Али Соу, таранът на червените намери непокрития Жоржиньо, който финтира няколко бранители в зелено, но от 9-10 метра стреля доста неточно.

След тази ситуация двата отбора заложиха на битка в центъра на терена, но допускаха много брак в подаванията си и логично до края на полувремето опасните ситуации липсваха. В 42-ата минута Кешерю стреля от с левия крак, но Черниаускас без проблем спаси.

След почивката Вандерсон се отличи с опасен шут в 64-ата минута, който излезе в аут. Червените отговориха с набег на Али Соу, който завърши с опасно центриране, но Ренан с върха на пръстите си изби топката.

В следващите минути Лудогорец натисна сериозно и в 69-ата минута като по чудо не откри резултата.

Лукас Саша бе изведен от Попа и стигна до аутлинията около границата на малкото наказателно поле. Последва прострелно центриране, което се отклони в крака на Бодуров и топката се насочи към мрежата на гостите, но за техен късмет се отклони в тялото на намиращия се на голлинията Турицов.

Секунди по-късно Попа преодоля Жеферсон и подаде към непокрития Вандерсон. Бразилецът стреля от 7-8 метра, но Черниаускас някак изби, а Кешерю не успя да вкара при добавката.

В 77-ата минута нова опасна атака на орлите завърши с шут на Антон Недялков, Пинто скочи с гръб към него и изби.

Разградчани поискаха дузпа за игра с ръка на червения халф, но реферът отсъди корнер. Десет минути по-късно Кешерю прати топката в мрежата на червените след акробатичен шут, но попадението бе отменено поради засада.

До края на срещата Лудогорец търсеше попадение, с което да спечели срещата, но в крайна сметка ЦСКА-София оцеля и спечели точка при гостуването си в Разград.

Ако тази среща завърши при нулево равенсто, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футболот всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.