Лудогорец е домакин на Берое

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Лудогорец посреща Берое днес от 18:15 часа в двубой от първия плейофен кръг в Първа професионална лига. В редовната кампания двата тима завършиха наравно 1:1 в Стара Загора . Срещата им в Разград приключи с трудна победа за „орлите“ с 1:0.

Залози за успех на Лудогорец можете да правите с коефициент 1.20. Ставката за Берое да си тръгне с трите точки е 11.00, а линията за равенство на полувремето се котира със стойност 2.60.

Лудогорец завърши редовния дял на шампионата на

първо място с 62 точки, на пет пред най-близкия си преследвач ЦСКА София. Момчетата на Стойчо Стоев записаха три поредни победи преди международната пауза, една от които с 2:0 като гост на прекия конкурент за титлата Левски.

Стражът Пламен Илиев и нападателят Якуб Швиерчок са аут при действащите шампиони, а наказание спира от участие Козмин Моци. Марселиньо ще организира играта на тима, а по двата фланга се очаква да действат Попа и Вандерсон. В центъра на атаката най-вероятно ще видим Клаудио Кешерю.

Берое пристига с понижено самочувствие, след като записа три последователни поражения в края на редовната кампания и завърши на пето място в таблицата с 42 точки.

Негативните резултати „сгъстиха облаците“ над главата на треньора Александър Томаш, а нова грешна стъпка ще повиши допълнително напрежението.

Томаш ще бъде лишен от услугите на наказаните Карлос Охене и Иван Минчев. С контузии са Георги Ангелов и Вандерсон, докато отново на линия са вратарят Душан Перниш и изтърпелия наказание Иван Бандаловски. В преден план ще се разчита най-вече на Мартин Камбуров, който ще се хвърли да прекъсне серията си от четири мача без гол.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Ако тази среща завърши при нулево равенсто, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футболот всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.