Лос Анджелис Доджърс спечели титлата в Западната дивизия на Националната лига в МЛБ

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Лос Анджелис Доджърс спечели титлата в Западната дивизия на Националната лига в МЛБ за седми пореден път. Предизвестеният триумф на „мошениците“ беше узаконен тази нощ на ст. „Кемдън Ярдс“, където калифорнийският гранд победи домакина Балтимор Ориолс със 7:3 и стана и на теория недостижим за преследвачите си.

Шампионският флаг беше развят още след 146-ия мач от сезона (16 мача предсрочно), с което Ел Ей изравни Чикаго Къбс от 2016 г. като четвъртия най-бърз дивизионен победител. По-рано първото място са подпечатвали само Атланта Брейвс през 2002 г., Вашингтон Нешънълс през

2017 г. и Лос Анджелис Ейнджълс през 2008 г.

Серията от седем поредни дивизионни титли е третата най-дълга в историята на Висшата лига на САЩ и Канада. Рекордът е притежание на Атланта Брейвс, който оглавява крайното класиране на Изток в НЛ в продължение на 14 години (1991-2005) .  На второ място е Ню Йорк Янкис с 9 поредни първи места на Изток в АЛ (1998-2006).

„Шапки долу пред ръководството на клуба за работата, която върши всяка година и с която създава толкова дълбочина в отбора – коментира третият бейзмен Джъстин Търнър  .  – Ако се огледате в съблекалнята, ще видите, че всеки играч е допринесъл за тази седма поредна спечелена дивизия. Всички тук имаме една цел – да спечелим Световните серии.“

ЛА Доджърс остана на крачка от шампионската титла в МЛБ през последните два сезона, губейки Световните серии драматично срещу Хюстън Астрос през 2017 г. (3-4) и категорично срещу Бостън Ред Сокс през 2018 г. (1-4).

Сега „мошениците“ отново изглеждат фаворит за участие в Есенната класика от Националната лига .  Най-вероятни техни съперници от Американската лига се очертават Ню Йорк Янкис и Хюстън Астрос.

Самият мач в Балтимор тази нощ беше лишен от всякаква интрига .  Oще в 1-вия ининг гостите поведоха с 4:0 след RBI-сингъл на Коуди Белинджър и троен хоумрън на Кори Сийгър. По средата на двубоя резултатът вече беше 7:0 след двоен хоумрън на Сийгър в 3-тия и соло обиколка на Гавин Лъкс в 5-ия. Домакините се разписаха чак в 8-ия, когато Ди Джей Стюърт удари хоумрън, а неразбория в защитата на Лос Анджелис доведе до още 2 точки за „скорците“.

Уокър Бюлър (W 13-3) спечели победата за Доджърс, затваряйки 7 ининга без точка от питчерското възвишение. Опонентът му в началото Тай Блак (L 1-3) хвърля за Ориолс само 2 ининга и 1/3, в които пое 6 точки от 9 хита и една база за боли.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Бейзбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.