Локомотив (Пловдив) победи с 2:1 Витоша (Бистрица)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Локомотив (Пловдив) победи с 2:1 Витоша (Бистрица) в мач от 13-ия кръг на Първа лига. “Смърфовете” стигнаха до успеха с попадения през първата част, дело на Димитър Илиев от дузпа и Ален Ожболт.През втората част гостите намалиха резултата чрез Григор Долапчиев, но за повeче нямаха сили.
Треньорът Бруно Акрапович пусна в игра Луков на вратата и пред него Петрович,

Георгиев, Езе и Томашевич в отбрана. Ангелов и Банович бяха двамата опорни халфове, а Буна и Посинкович действаха по крилата. Ожболт пък води атаката, а зад гърба му действаше Илиев.
В същото време Витоша не можеше да разчита на контузените Рения и Милев. Треньорът Росен Кирилов заложи на Василев под рамката и Гьонов, Милчев, Купенов и Гочев в защита. Лазаров и Котев бяха в средата на терена, по крилата действаха Христов и Кутев, а Садула бе зад нападателя Долапчиев.
Първото чисто положение бе за гостите и дойде в 16-ата минута. Долапчиев напредна по дясното крило и намери Садула на чиста позиция, но Луков излезе предвидливо и блокира удара. Само три минути по-късно Посинкович получи топката в наказателното поле и бе препънат от Милчев. Съдията логично посочи бялата точка и от дузпата Илиев хладнокръвно откри резултата.
Последваха две опасности за гостите, но Долапчиев и Купенов не успяха да уцелят вратата на Луков. Така се стигна до 40-ата минута, когато Ален Ожболт получи топката с гръб към вратата в наказателното поле и след като майсторски се обърна прати кълбото неспасяемо в горния ъгъл на Василев.
Втората част започна на бавни обороти и в началото на полувремето не се случи почти нищо интересно, като играта се водеше предимно в средата на терена. Едва към края на мача гостите тръгнаха по-смело напред и стигнаха до успех. Гьонов намери отлично Долапчиев с центриране отдясно, а нападателят без да се бави я насочи към вратата, за да намали резултата.
Съвсем скоро Локо можеше да си върне преднината от два гола, след като резервата Бирсент Карагарен излезе сам срещу вратаря и дори го преодоля, но от малък ъгъл не успя да прати топката в мрежата.
В края на мача Витоша опита да натисне противника в опит да се добере до равенство, но защитата на домакините действаха сигурно и не позволиха положения пред Луков.
Така Локомотив спря серията си от три поредни мача без победа и се върна към успехите. В момента играчите на Бруно Акрапович са на пета позиция с 20 точки. Витоша от своя страна записа трето поредно пражение и е десети с 13 точки.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.