Лион победи с 3:1 Манчестър Сити

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Лион победи с 3:1 Манчестър Сити и се класираха за полуфиналите, където ще се изправят срещу Байерн (Мюнхен).

Максуел Корне откри резултата в 24-ата минута. Кевин Де Бройне изравни в 69а-ата минута, но десет минути по-късно влезлият като резерва Муса Дембеле направи 1:2. Френският нападател се разписа още веднъж малко преди края.

Двубоят започна на високо темпо от самото начало. Още в третата минута отборът на Пеп Гуардиола бе близо до откриване на резултата. Стърлинг получи отлично подаване от Кансело в наказателното поле, напредна и опита да попаде на Жезус, който бе на позиция

пред опразнената врата. В последния момент Марсал успя да се протегне и да отклони топката, като предотврати почти сигурен гол.

„Гражданите“ владееха топката в по-голяма част от времето, а французите разчитаха на бързи атаки.В десетата минута една от атаките завърши с нисък удар на Марсело, но Едерсон бе на мястото си и хвана топката.

В 24-ата минута Лион поведе. Защитата на Сити бе матирана с дълго подаване към Екамби. Ерик Гарсия се хвърли и успя да го блокира, но топката се озова в Максуел Корне, който я прати технично покрай излезлия Едерсон.

В този период отбраната на „гражданите“ имаше проблеми с бързите действия в атаката на съперника, а след попадението тимът на Гуардиола изглеждаше объркан. Все пак „светлосините“ стигнаха до опасна ситуация пред вратата на Лопес след половин час игра. Кансело проби отляво и центрира.

Вратарят не успя да избие достатъчно добре, но след това бе на мястото си, за да отрази удара на Гюндоган при добавката.

В играта на Манчестър Сити нямаше и помен от обичайните атаки с бързи подавания на малко пространство, с което обикновено преодолява защитата на съперниците. Все пак към края на полувремето английският тим натисна и създаде няколко опасни ситуации пред вратата на Лопес.

На два пъти Стърлинг бе изведен зад защитата, но вратарят и защитата бързо му скъсиха ъгъла и успяха да предотвратят попадение. При втората ситуация секунди преди почивката голмайсторът Корне го блокира блестящо.

Гуардиола бе оставил доста от креативните си играчи на пейката в лицето на Давид Силва, Бернардо Силва и Марез. Той обаче не направи смени на почивката. Сити имаше доста по-голям контрол върху топката през втората част, но това не им даваше голямо предимство. Французите се дръпнаха в по-назад, но се защитаваха отлично.

Марез се появи на терена в 57-ата минута на мястото на Фернандиньо.

На моменти Де Бройне се опитваше сам да изравни. Той пробва няколко удара, както и два от добри позиции от фаул. Белгиецът дочака своя момент в 69-ата минута. Марез намери Стърлинг в наказателното поле, а той се справи със защитник на съперника и пусна прекрасен пас към Де Бройне, който с прецизен удар прати топката в мрежата.

Контраатаките на Лион бяха рядкост, но „гражданите“ се бяха изнесли почти изцяло в полето на съперника и пространствата отзад бяха големи. В една ситуация Корне се измъкна от защитата на англичаните и навлезе в наказателното поле. Уокър го побутна и той падна в наказателното поле. Играчите на Лион имаха претенции за дузпа, но съдията уверено показа, че няма да отсъди такава.

Малко по-късно Жезус се измъкна и отправи хубав удар, но Лопес направи отлично спасяване.

Бразилският нападател не успя да засече подаване на Стърлинг от въздуха няколко минуто по-късно.

В 79-ата минута влезлият като резерва Муса Дембеле даде аванс на Лион. Топката бе насочена към Екамби, който бе в засада. Той обаче я пропусна и тя стигна до Дембеле, който напредна и стреля. Едерсон докосна топката, но тя се озова в мрежата. Ситуацията бе разглеждана няколко минути със системата ВАР за евентуална засада и за нарушение на Дембеле в началото на атаката, но съдиите признаха попадението.

Няколко минути преди края двубоят бе решен от две ситуации. Рахим Стърлинг направи непростим пропуск в 86-ата минута. Той получи топката от Жезус и бе на два метра пред опразнената врата, но прати топката високо над нея. Секунди по-късно Дембеле отбеляза втория си гол в мача. Удар на Ауар не трябваше да създаде много проблеми на Едерсон, но вратарят само парира топката, която се озова в краката на Дембеле и той направи резултата 1:3.

В заключителните секунди играчите на Гуардиола намериха сили за финален натиск и бяха близо до гол, но удари на Де Бройне и Уокър с глава не бяха достатъчно точни.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Лион победи с 3:1 Манчестър Сити