Ливърпул победи Челси с 2:0

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ливърпул се справи с Челси и се върна на върха на класирането. Мърсисайдци спечелиха с 2:0 на „Анфийлд“ след голове на Садио Мане и Мохамед Салах в началото на второто полувреме. Така „червените“ оставиха в историята двубоя от 2014 г., когато отново се бореха за титлата, но загубиха от лондончани на своя стадион.

Успехът на Ливърпул не дойде лесно. След като поведе с два гола, последва много силен период за Челси, в който гостите пропуснаха няколко великолепни положения. Еден Азар удари греда, а малко по-късно не успя и с удар от воле. Тимът на Маурицио Сари остана четвърти в класирането,

но преследвачите Манчестър Юнайтед и Арсенал са изиграли по-малко срещи и ще имат възможност да го настигнат.

Преди двубоя имаше минута мълчание в памет на 96-те загинали по време на трагедията на „Хилзбъро“. Утре ще бъдат отбелязани 30 години от случилото се.

Срещата започна с натиск на мърсисайдци. Домакините започнаха с постоянни атаки от първите минути и поставиха съперника под сериозен натиск. В седмата минута Мане проби отляво и центрира отлично към Салах, който стреля от воле, но право в ръцете на Кепа.

Играчите на Ливърпул показаха, че няма да се церемонят със звездата на гостите Еден Азар.

Първо Хендерсън му влезе твърдо, а малко по-късно след единоборство с Фабиньо белгиецът трябваше да получава медицинска помощ.

„Червените“ натискаха и търсеха пролуки в защитата на Челси. В 17-ата минута Салах и Фирмино комбинираха, но ударът на египтянина беше блокиран. Лондончани не изглеждаха безопасни на контраатака. В 20-ата минута Вилиан изведе Азар зад защитата, той потърси място за удар, но в крайна сметка не затрудни Алисон.

При следващата по-опасна ситуация пред Кепа Мохамед Сала отклони към Хендерсън, който бе на отлична позиция. Ударът на капитана на Ливърпул обаче бе отклонен. След половин час игра Вилиан създаде проблеми на защитата на съперника. Той направи двойно с Азар и стреля от границата на наказателното поле, но ударът бе неточен.

Мърсисайдци бяха активни през цялото време, но гостите като цяло успяваха да се справят на този етап.

В 38-ата минута великолепна атака, минала през Фирмино и Салах завърши с удар на Мане, а топката мина близо до лявата греда на Кепа.

В началото на второто полувреме Ливърпул нанесе двоен удар в рамките на две минути. Защитата на лондончани позволи на Хендерсън да се разходи в наказателното поле. Английският национал прати топката към другата греда, където Мане с глава прати топката в мрежата. Две минути по-късно фантастичен далечен удар на Салах изненада Кепа и резултатът стана 2:0. Силният период завърши с удар на Фирмино, минал покрай вратата.

Сари пусна Гонсало Игуаин и Челси заигра далеч по-офанзивно.

В следващите минути “сините” пропуснаха няколко великолепни възможности за гол. Първо Азар бе изведен от Давид Луис сам срещу Алисон, но след удара му топката се отби в гредата. Малко по-късно отново белгиецът бе в отлична позиция. Този път той стреля от воле, а вратарят на домакините спаси. При следващата ситуация топката стигна до Игуаин в наказателното поле, но той блокиран от Ван Дайк.

След този добър период за лондончани мърсисайдци се успокоиха и имаха известен контрол до края на двубоя. Домакините загубиха капитана си Джордън Хендерсън, който получи контузия и бе сменен от Милнър, но състоянието му не изглеждаше сериозно. Минута преди края Мане можеше отново да се разпише, но ударът му от малък ъгъл бе отразен от Кепа.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.