Ливърпул победи с 4:0 Барселона

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ливърпул победи с 4:0 Барселона и отстрани каталунците с общ резултат 4:3 след паметен мач реванш от 1/2-финалите в Шампионската лига. „Анфийлд“ изживя нова вълшебна вечер, а Лионел Меси и компания за втора поредна година бяха съсипани на реванш след голяма преднина преди това. Дивок Ориги и Джорджино Вайналдум реализираха за футболното чудо. Много малко хора вярваха, че мърсисайдци са способни на подвиг особено без Мохамед Салах и Роберто Фирмино. Голямата радост заслужено застигна феновете на Ливърпул.

Юрген Клоп заложи на Джердан Шакири и Дивок Ориги

заради принудителното отсъствие на Фирмино и Салах. Ернесто Валверде разположи галасъстава си, като колебанията Филипе Коутиньо или Усман Демебеле бяха решени след контузията на френския бързак. Големите голови заплахи се очакваха от Лионел Меси и Луис Суарес.

Срещата на “Анфийлд” започна с брилянтна възможност пред вратата на Марк-Андре тер Стеген. Артуро Видал подари топката, Садио Мане подаде в накзателното поле за Шакири, който не успя да стреля, но пък беше много до страхотна асистенция. Жорди Алба чукна леко топката в корнер и предотврати опасността. В началото „червените“ пресираха високо и създаваха напрежение пред наказателното поле на гостите от „Камп Ноу“.

В седмата минута домакините поведоха след груба грешка на Алба.

Необезпокояван левият бек свали топката с глава за Мане, който подаде към Хендерсън, той преодоля защитник и стреля по земя от десет метра. Тер Стеген изби, но Ориги беше на точното място за добавка и отблизо реализира – 1:0.

В деветата минута Сержи Роберто върна много спорно назад към вратаря, който за малко не беше изпреварен от Ориги. Това се случи извън наказателното поле и при по-бързо придвижване на Ориги можеше да се стигне до голова ситуация или до нарушение за червен картон на вратаря.

Минута по-късно Мане падна в наказателното поле след спорна ситуация със Сержи Роберто.

Съдията Джунейт Чакър не видя нарушение. В 14-ата „лос кулес“ се измъкнаха от пресата на ливърпулци, Видал намери прекрасно с далечно подаване Коутиньо. Атаката завърши с пас на Алба назад за Меси и удар на аржентинеца от 13 метра – Алисон изби над гредата.

В 16-ата Коутиньо се измъкна от засадата, предостави на Меси, който сякаш напредна прекалено самоуверено, че ще отбележи и беше настигнат от Фабиньо. Положението наистина беше кристално за попадение. Две минути по-късно Меси се втурна на скорост, подаде наляво за Коутиньо, който отправи диагонален удар по земя. Алисон изби настрани и не позволи на Луис Суарес да се възползва от ситуацията.

В 19-ата Меси изстреля топката от 20 метра и тя профуча покрай гредата.

В 23-тата Андрю Робъртсън шутира мощно от 18 метра, възползвайки се от отбита топка. Тер Стеген видя топката в последния момент, но успя да я избие. В 29-ата страничният рефер вдигна флага за съмнителна засада на Луис Суарес. Минута по-късно Чакър се презастрахова, спирайки обещаваща атака на „червените“ заради сблъсък на Клеман Лангле с Алба, който не беше никак тежък.

В 35-ата Лангле може би избута с ръка Мане пред наказателното поле на каталунците. Съдията Чакър не видя нарушение на правилата. В 43-ата реферът не видя, че Видал си помогна с ръце при блокирането на удар. Това стана на около 27 метра от голлинията. В 45-ата Видал се възползва от късо подаване на Шакири, Сержи Роберто остави за Меси, който стреля от 20 метра покрай лявата греда на вратата на Алисон. В последните секунди на добавеното време „блаугранас“ изградиха опасна контра: Меси изведе по чудесен начин Жорди Алба, който отправи удар, но Алисон се справи много добре и спря пътя на топката.

На почивката Юрген Клоп замени контузения Робъртсън, пускайки Джордино Вайналдум.

Домакините започнаха с преса по целия терен и принуждаваха играчите на Барса да грешат. В 50-ата Мане овладя дълго подаване, устреми се към вратата, но Сержи Роберто успя да му чукне топката. След последвалия корнер Върджил ван Дайк стреля от седем метра – Тер Стеген съумя да избие. Минута по-късно Ла Пулга изведе по чудесен начин Суарес. Уругваецът стреля по земя и Алисон успя да избие.

В 54-ата Жорди Алба сгреши отляво. Александър-Арнолд центрира, Вайналдум беше оставен в наказателното поле и реализира за 2:0. Тер Стеген стигна до топката, ала не успя да я избие. Стотина секунди по-късно резервата Вайналдум отбеляза новото попадение, този път след високо центриране отляво. Холандецът стреля с глава и не остави шансове на Тер Стеген – 3:0.

Ернесто Валверде реши да реагира с пускането на Нелсон Семедо вместо Коутиньо.

В 68-ата Меси получи високо подаване, овладя на гърди и шутира от малък ъгъл – Алисон изби в корнер. След третия гол Ливърпул се прибра в опит да успокои играта и да чака нови шансове. В 79-ата защитата на Барса проспа по безумен начин изпълнение на корнер. Александър-Арнолд заблуди, че няма да центрира, след което бързо изрита топката в наказателното поле, където Ориги отбеляза с насочване в далечния горен ъгъл – 4:0. До края мърсисайдци се прибраха, а „лос кулес“ не намираха оръжия за опасни удари към Алисон.

Така Ливърпул се класирана за финала в Мадрид и ще преследва своята шеста европейска купа.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.