Ливърпул победи с 3:1 Манчестър Сити

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ливърпул победи с 3:1 шампиона Манчестър Сити на „Анфийлд“ и се откъсна на девет точки пред големия си конкурент в Англия. Фабиньо даде аванс на домакините секунди след ситуация, в която гостите поискаха дузпа за игра с ръка на Трент Александър-Арнолд. Такава безспорно имаше, но преди нея и Бернардо Силва докосна топката с ръка преди центрирането. Играта бе спряна едва след гола на Ливърпул и тогава ВАР прегледа ситуацията. В крайна сметка дузпа не бе отсъдена и попадението на Фабиньо остана. То даде още по-голяма увереност на домакините, които затрудняваха много съперника си със своята скорост.

Мохамед Салах удвои, а Садио Мане вкара трети гол в началото на втората част. „Гражданите“ също имаха своите шансове, но Серхио Агуеро ги пропусна, а веднъж и гредата помогна на Алисон след удар на Анхелиньо. След като поведе с 3:0, Ливърпул се дръпна назад и даде инициативата на гостите. Бернардо Силва (78′) намали, но това се оказа недостатъчно за шампионите.

Една промяна имаше в състава на мърсисайдци в сравнение с двубоя с Астън Вила. Фабиньо очаквано стартира вместо Адам Лалана.

Големият отсъстващ за Манчестър Сити бе титулярният вратар Едерсон, който получи травма на мача с Аталанта. Това означаваше, че срещу Ливърпул започна Клаудио Браво. Олександър Зинченко, Аймерик Лапорт и Льорой Сане също са с травми. Родри обаче е възстановен и стартира вместо Давид Силва. През седмицата Джосеп Гуардиола заяви, че Давид Силва ще пропусне днешния двубой заради мускулна травма, но испанецът бе на скамейката.

„Гражданите“ започнаха много агресивно и пресираха Ливърпул дълбоко в половината на мърсисайдци.

В шестата минута центриране на Бернардо Силва срещна ръката на Трент Александър-Арнолд в наказателното поле. Крилото на гостите обаче също докосна с ръка топката преди центрирането си. Шампионите поискаха дузпа, но Майкъл Оливър даде сигнал играта да продължи. В ответната атака Ливърпул стигна до гол след първия си удар в мача. Отправи го Фернандиньо, който не остави особени шансове на Браво след топовен изстрел от 30 метра. Едва тогава ВАР изгледа ситуацията с Александър-Арнолд. Гостите искаха попадението да бъде отменено и да бъде отсъдена дузпа в тяхна полза, но това не се случи.

Сити можеше да изравни бързо, но шампионите изпуснаха две чудесни възможности, до които стигнаха след статични положения. Агуеро обаче първо стреля с глава над вратата, а след това малко не му достигна да засече ново центриране на Де Бройне. Вместо да изравни, Сити допусна втори гол, който падна след втория точен удар на Ливърпул. Александър-Арнолд изведе добре Анди Робъртсън, който центрира прекрасно отляво, Салах засече с глава, пращайки топката в далечния ъгъл. И този гол мина проверката на ВАР заради евентуална засада на египтянина, но такава не бе отсъдена – 2:0.

Защитата на Сити изпитваше огромни трудности в тези минути. Всяка атака на Ливърпул носеше опасност за гостите.

В 24-тата минута Алисон спаси първия точен изстрел към своята врата. Отправи го Агуеро, който добре потърси далечния ъгъл, но стражът на Ливърпул бе на висота. Няколко минути след това Анхелиньо и Де Бройне направиха добро двойно, след което испанецът стреля, но топката чукна далечната греда.

Последва нов силен период на Ливърпул. Фирмино имаше две възможности, но първо стреля над вратата, а след това Браво спаси удара му. Три минути преди почивката Де Бройне изведе добре Агуеро, който стреля на сантиметри от далечната греда. Малко след това Салах отправи много добър изстрел от 25 метра, но Браво се намеси блестящо и изби топката, която бе насочена към горния му десен ъгъл.

Така, след страхотно първо полувреме, Ливърпул се оттегли на почивка с два гола аванс.

Домакините започнаха ударно и второто полувреме. Садио Мане вкара трети гол в 51-вата минута, когато засече с глава на далечната греда много добро центриране на Хендерсън. Браво не се ориентира и не успя да се намеси добре – 3:0.

В 54-тата Стърлинг навърза трима противникови играчи, но Ловрен отклони в последния момент и топката премина над вратата.

„Гражданите“ отново поискаха дузпа в 65-ата минута, когато Стърлинг падна, след като бе леко побутнат от Мане. Сигнал обаче не последва, а и ВАР правилно не промени това решение. Три минути след това малко не достигна на Агуеро да засече много добро подаване на Де Бройне.

В 71-вата Гуардиола реши да замени Кун с Габриел Жезус.

Три минути след това Сити върна един гол. Де Бройне отне от Фабиньо в наказателното поле. Домакините поискаха нарушение, но такова не бе отсъдено. Анхелиньо пусна нисък пас към Бернардо Силва, който стреля от 15-ина метра, насочвайки топката до самата греда.

Гостите натиснаха. Стърлинг проби и пусна успоредно на голлинията, но Жезус не успя да засече. В 83-тата минута шампионите поискаха отново дузпа, след като центриране на Стърлинг срещна ръката на Александър-Арнолд. Ударът бе отблизо, а ръката на бранителя бе много ниско. Сигнал отново не последва, което вбеси Гуардиола около тъчлинията. Малко преди този момент подобна реакция имаше и Юрген Клоп заради неотсъдено нарушение срещу Фабиньо при гола на Манчестър Сити.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.