Ливърпул надиграха с 2:0 Кристъл Палас

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ливърпул надиграха с 2:0 на „Селхърст Парк“ в Лондон Кристъл Палас. Първото попадение реализира Джеймс Милнър в 45-ата минута от дузпа, отсъдена за нарушение на Мамаду Сако срещу Мохамед Салах. В третата минута на добавеното време Мохамед Салах и Садио Мане комбинираха отлично помежду си,

а сенегалецът демонстрира нагледно бързината си и сложи точка на спора. По този начин Мане стана първият футболист в историята на Ливърпул, който успява да отбележи гол на Кристъл Палас в три поредни мача за първенство.
Така мърсисайдци са с голова разлика 6-0 след първите си два мача и са един от шестте тима с пълен актив от 6 точки след изиграването на първите два кръга.
„Орлите“ на Рой Ходжсън, бивш мениджър на Ливърпул, играха в последния четвърт час с човек по-малко, тъй като директен червен картон получи Аарън Уан Бисака за нарушение срещу Салах.
Уилфред Заха и Кристиан Бентеке бяха дуото в атака за домакините и основната заплаха за вратата на Алисон, докато Ливърпул разчиташе на познатото нападателно трио Мохамед Салах – Роберто Фирмино – Садио Мане.
В 21-ата минута топката се озова в мрежата зад Уейн Хенеси, но попадението бе отменено заради нарушение в атака на Садио Мане срещу вратаря на домакините.
В 23-ата минута пред Мохамед Салах се откри чудесен шанс за гол, но до такъв не се стигна. Салах овладя блестящо топката след прекрасен пас на Наби Кейта. После eгипетският нападател пробва да прехвърли стража Уейн Хенеси, но ударът му бе неточен и топката мина над вратата.
Две минути по-късно Андрос Таунзенд уцели напречната греда със страхотен фалцов изстрел.
Скоро след това пък бе горещо пред вратата на “орлите”, като Кейта стреля отблизо, но от немного голям ъгъл и Хенеси спаси.
В 34-ата минута пък левият бек на Ливърпул Андре Робъртсън можеше да изпрати топката в мрежата зад Хенеси, но шотландецът стреля неточно от удобна позиция.
В последната минута на първата част футболистите на Юрген Клоп излязоха напред в резултата. Точен бе Джеймс Милнър от бялата точка. Опитният халф за пореден път демонстрира умението си да реализира дузпи, като в случая наказателният удар бе отсъден за нарушение на Мамаду Сако срещу Салах.
Четири минути след почивката ливърпулци бяха близо до гол във вратата на лондончани, а в 54-ата минута Алисон трябваше да прави спасяване. Лука Миливоевич стреля опасно от фаул, но Алисон реагира отлично. Секунди след това Алисон отново бе тестван и показа чудесен рефлекс, въпреки че в тази ситуация бе отсъдена и засада.
В 60-ата минута Салах нанесе прекрасен удар от въздуха към вратата на Хенеси и топката може би щеше да опъне мрежата, но футболист на Кристъл Палас отклони кълбото.
В 73-ата минута Уилфред Заха бе изпуснат от защитата на гостите в наказателното поле и стреля, но право в ръцете на Алисон.
В 75-ата минута домакините останаха с 10 души на терена, тъй като директен чeрвен картон получи Аарън Уан Бисака. Той спря непозволено точно пред наказателното поле набралия скорост и излизащ очи в очи с Хенеси Мохамед Салах и реферът Майкъл Оливер бе категоричен в решението си да извади картона с червения цвят. Салах изпълни прекия свободен удар, но топката се отклони от стената.
В заключителните минути домакините хвърлиха всички сили в атака в търсене на изравнителен гол, но след една отлично проведена от гостите контраатака в последните секунди резултатът стана 0:2.
В 93-ата минута топката попадна в Салах след ъглов удар пред вратата на Ливърпул, египтянинът се втурна напред и даде прекрасен извеждащ пас на Садио Мане, а сенегалецът изигра перфектно ситуацията. Мане се откъсна напред, не позволи на гонещия го бранител да го спре, преодоля вратаря Хенеси и насочи топката в празната врата. По този начин той “подпечата” трите точки за тима на Ливърпул, който показа солидна игра в отбрана и с балансирано представяне изпълни целта си на „Селхърст Парк“.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.