Ливърпул – Манчестър Сити, 14 януари

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Ливърпул – Манчестър Сити ще се проведе на 14 януари (неделя) от 18:00 часа в мач от Висшата лига на Англия.  Времето за посещението на Анфийлд едва ли щеше да е по-добро за Пеп Гуардиола. Ливърпул току-що загуби главната си звезда Филип Кутиньо, който най-накрая завърши трансфера си в Барселона.

Коефициентът за победа на Ливърпул е 3.00  Равенството в сблъсъка е оценено на 3.70Залози за това  Манчестър Сити да победят се приемат със ставка 2.37.

Ливърпул – Манчестър Сити: Статистика Н2Н

Ливърпул са много по-успешни в хода на историята на Н2Н двубоите между  двата отбора.

Червените спечелиха 75 и загубиха 43 мача, преди 160-ата си среща с Манчестър Сити.

Гражданите са си тръгвали от Анфийлд с победа само 14 пъти от 79 посещения.

Манчестър Сити обаче разруши Ливърпул в предишната им среща през този сезон на Висшата лига. Отборът начело с Гуардиола успя да спечели победа с 5: 0 през септември на Етихад с голове на  Габриел Хесус и Лирой Зане и гол от Серхио Агуеро.

Прогноза

Манчестър Сити са с 15 точки преднина в класацията на Висшата лига и техните играчи не са под никакъв натиск преди своето пътуване до Ливърпул.

До момента посетителите се представят превъзходно и се усеща, че ще потвърдят не само качеството, но и господството си с още една победа над червените.

За  Юрген Клоп времената са тежки, особено след като германският мениджър вероятно ще бъде без неговия голмайстор Мохамед Салах. Египетското крило, което се радва на най-добрия си сезон, сега има травма в слабините и едва ли ще играе  в неделя. Домакините са много затруднени без Салах. Също така те трябва да се приспособят и към живота без Филип Кутиньо.

Манчестър Сити да спечели
HT / FТ Манчестър Сити / Манчестър Сити

 

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всико за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерите в техния бърз и лесен за навиакция уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помоща на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се свалия от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлга bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиенски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитн/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com