Лече победи с 2:1 Лацио

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Лече победи с 2:1 Лацио в срещата между двата тима от 31-ия кръг. „Орлите“ първи поведоха с попадение на Филипе Кайседо в 5-ата минута, но Кума Бабакар в 30-ата и Фабио Лусиони в 47-ата минута обърнаха нещата в полза на домакините .

Домакините първи отбелязаха гол още във 2-ата минута .Марко Манкосу със страхотен далечен шут не остави шансове на Томас Стракоша, но попадението не бе зачетено заради игра с ръка на халфа на Лече.

Само три минути вратарят Габриел подари топката

на Марко Пароло, който стреля, стражът спаси удара му, но кълбото се озова в Кайседо, който не сгреши и отбеляза в опразнената врата за 0:1.

Лече обаче реагира добре и в 30-ата минута изравни. Филипо Фалко центрира за Кума Бабакар, който с глава порази вратата за 1:1.

В самия край на първото полувреме домакините получиха спорна дузпа за игра с ръка на защитник в наказателното поле, въпреки че топката първо срещна крака на футболиста, преди да се отбие от ръката му. Съдията разгледа ситуацията с ВАР и посочи бялата точка, но Манкосу стреля над вратата и резултатът остана непроменен.

Въпреки това Лече поведе в началото на втората част. В 47-ата минута Лусиони се разписа отблизо с глава след центриране от корнер.

Лацио потърси изравняването и имаше своите възможности, най-сериозната от които бе в 87-ата минута, когато Боби Адекание стреля с глава, но Габриел направи страхотно спасяване и запази резултата непроменен.

В добавеното време се случи и една от най-куриозните ситуации в двубоя. Патрик ухапа Джулио Донати и получи директен червен картон.

Въпреки това Лацио продължи да търси изравняването и в 98-ата минута не бе далеч от тово, когато Сергей Милинкович-Савич стреля с глава и Габриел направи още едно страхотно спасяване.

В крайна сметка Лече се поздрави с победата и спря серията си от 6 поредни загуби, като освен това излезе от опасната зона, като вече е на 17-ата позиция с 28 точки. Лацио остава на 2-ото място .

Всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код .  Mоже да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато .  За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Лече победи с 2:1 Лацио