Легендарни футболисти на Ливърпул и Реал Мадрид отново се събраха на терена с благотворителна кауза

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Легендарни футболисти на Ливърпул и Реал Мадрид отново се събраха на терена с благотворителна кауза. Стивън Джерард се завърна на „Анфийлд“ с блестящо представяне – гол и три асистенции (при третата той беше спънат за дузпа). Срещата завърши 4:3 в полза на „червените“, които водеха с 4:0 преди последните десет минути.

Стиви Джи беше приветстван горещо от публиката, за разлика от друг доскорошен любимец на мърсисайдци – Майкъл Оуен. Част от феновете на ливърпулци освиркаха нападателя заради миналото му с Манчестър Юнайтед.

За кралския клуб се включиха емблематични футболисти като Роберто Карлош, Кларънс Зеедорф, Луиш Фиго и Фернандо Мориентес. Любимият бразилски бек на мадридистите остана на терена едва 18 минути и се видя, че не е в най-добра форма. Англичаните изнесоха истинска лекция срещу своите съперници в 80 от 90-те минути. Оуен вкара единствения гол за първото полувреме в 24-ата минута. Джон Олдридж удвои в 50-ата, а в 66-ата Роби Фаулър се разписа от дузпа.

Най-добрият на терена – Джерард, отбеляза превъзходен гол за 4:0, овладявайки в наказателното поле и завършвайки с удар от въздуха. Мичел Салгадо беше сред най-дейните в бяло и на няколко пъти опита далечни удари. При един от тях Едвин Конго се разписа за испанците. Мориентес разстреля вратаря на „червените“ минута по-късно. Последното попадение дойде след удар с глава на Рубен де ла Ред. Бившият испански национал прекрати кариерата си едва на 23 години заради проблеми със сърцето.4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби
5.1 Bet365 предоставя на вашето внимание офертата Нов Шанс в Продълженията, с която имате още един шанс за печалба ако ръгби мач стигне до продължения. Ако мач от Ръгби Лийг или Ръгби Юниън стигне до продължения, и Вашият залог не е бил уреден като печеливш за редовното време, този залог
остава а..