Леганес – Атлетик Билбао 24 Април bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Леганес – Атлетик Билбао от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 24 април (сряда) от 21:30 часа. Сблъсъкът в Бутарк в сряда е по-голям за посетителите, отколкото за домакините. Атлетик Билбао сега изглежда, че е в състезание с Алавес и Бетис за 7-мо място.

Коефициентът за победа на Леганес е 2.60. Равенството в мача е оценено с 3.00. Коефициентът за победа на Атлетик Билбао е 3.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Леганес – Атлетик Билбао: Статистика Н2Н

Статистиката на КД Леганес като домакин този сезон: 7-7-2.
Юсеф Ен-Несири е голмайстора на КД Леганес с 8 гола. Иняки Уилямс има 12 гола за Ат. Билбао.
Преди година Ат. Билбао бяха номер 16 в класирането с 40 точки. Сега са номер 7 с 46 точки.

Леганес – Атлетик Билбао: Прогноза

И двете страни се класират сред седемте най-добри защити в дивизията и всъщност не е мач, който ще има много шансове за всеки отбор. Подкрепяме близък мач и победа за домакините, което ще задържи Атлетик по време на състезанието за европейски футбол, но може да ги остави твърде назад, за да се изправят пред сериозно предизвикателство за топ шест финал и директен вход в груповата фаза на Лига Европа.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com